5.3.12

Ο Σκανδαλίδης, η Πέγκυ Ζήνα και το Κίνημα της Πατάτας...


kourdistoportocali.
Όχι. Το Κίνημα της Πατάτας δεν αφορά τα γενέθλια της Πέγκυ Ζήνα η ρουσφέτι κάποιου μεγαλοεπιχειρηματία από τον κ. Βενιζέλο. Γι αυτό δεν συγκινεί και τους αρμόδιους υπουργούς η τον Λουκά Παπαδήμο.
Τι σχέση έχει η Πέγκυ Ζήνα με το Κίνημα της Πατάτας;
Άμεση.
Τόσο ο...
σημερινός πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος όσο και ο απαχθείς από εξωγήινους υπ. Γεωργίας Κώστας Σκανδαλίδης, ήταν τακτικοί θαμώνες του συγκεκριμένου και άλλων ναών των μπουζουκιών.


Τι σχέση έχει αυτό, θα μου πείτε, με το Κίνημα της Πατάτας;


Όση σχέση έχει και ο κ. Σκανδαλίδης με τους αγρότες.

Καμία.

Πώς να εξηγήσεις διαφορετικά το γεγονός ότι ο αρμόδιος υπουργός δεν άδραξε την ευκαιρία για να κάνει κάτι που ο ίδιος όφειλε ως σοσιαλιστής υπουργός: Να καταργήσει τους μεσάζοντες.

Να καταργήσει τους μεσάζοντες που αγοράζουν τα πορτοκάλια από τους αγρότες στην Άρτα 10 λεπτά και τα πουλάνε στην Αθήνα 1 ευρώ. Να καταργήσει τους μεσάζοντες στο λάδι, στις πατάτες παντού. Να οργανώσει από κοινού με τις τοπικές κοινωνίες και Δήμους, την όλη διαδικασία.


Αντ’ αυτού ο κ. Σκανδαλίδης όταν δεν ασχολείται με τα γενέθλια της Πέγκυ Ζήνα, ασχολείται με τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ, που είναι αντίστοιχης βαρύτητας.

Το ίδιο κάνει και ο υπ. Οικονομικών ο οποίος αντί να δώσει εντολή στις αρμόδιες εφορίες να διευκολύνουν την κοπή των αποδείξεων εκείνες περιέργως ακούμε ότι σαμποτάρουν το όλο εγχείρημα.

Τώρα όσο αφορά τις δηλώσεις ξεμωραμένης γηραιάς κυρίας του ΚΚΕ, αυτή είναι εκτός συναγωνισμού.


Ελπίζουμε τουλάχιστο οι πολίτες να συνεχίζουν να αγκαλιάζουν αυτή την κινηματική προσπάθεια των αγροτών που εκτός από τους μεσάζοντες απειλεί να καταργήσει και τα πολιτικό παρακράτος που ζει από μεσάζοντες κάθε είδους...

Δεν υπάρχουν σχόλια: