23.3.12

Παραιτήθηκε το Δ.Σ. του Παναθηναϊκού...


Εξελίξεις στον Παναθηναϊκό που ουδείς γνωρίζει τι συνέπειες θα έχουν: στο Δ.Σ. που έγινε, παραιτήθηκαν τα μέλη ύστερα από μια θυελλώδη συνεδρίαση.
Μάλιστα, ο απερχόμενος πρόεδρος , Δημήτρης Γόντικας, είπε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε: « Κάναμε...

μεγάλη προσπάθεια αλλά πλέον δεν υπάρχουν τα ελάχιστα εχέγγυα για να δουλέψουμε. Με αυτές τις εξελίξεις δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που στάθηκαν δίπλα μας αυτό το διάστημα, την ομάδα και τον προπονητή που κράτησαν την ομάδα όρθια. Ηρθε το πλήρωμα τού χρόνου, παραιτούμαστε για να ευαισθητοποιηθούν οι ιδιοκτήτες.Ελπίζω ο Παναθηναϊκός να βρει το δρόμο του. Οι εξελίξεις θα τρέξουν στις 18 Απριλίου. Τότε θα γίνει , όπως αποφασίστηκε ομόφωνα, νέα γενική συνέλευση για την εκλογή νέου Δ.Σ. Είναι προφανείς οι λόγοι που δεν μπορούμε να συνεχίσουμε».


Και συμπλήρωσε ο κ. Γόντικας: « Εχουν δρομολογηθεί κινήσεις και θα γίνει κάποια προσπάθεια αναφορικά με την ΟΥΕΦΑ. Εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια, πλέον απευθυνθείτε στους μετόχους. Το τελευταίο που μπορώ να σας πω ως πρόεδρος είναι ότι θα πάω να μεταφέρω στους ποδοσφαιριστές τις εξελίξεις».

Σε περίπτωση που δεν εκλεγεί νέο Δ.Σ. στην Γ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟ στις 18 Απριλίου, τότε ο Παναθηναϊκός θα οδηγηθεί στη λύση του Πρωτοδικείου.

Στη συνεδρίαση που προηγήθηκε και ήταν γεμάτη ένταση παραιτήθηκαν αρχικά οι Τζήμας, Ελευθεράκης, Λουμίδης, Λομβάρδου και Χατζηνικολάου. Στη συνέχεια ακολούθησαν και οι υπόλοιποι με εξαίρεση τους Βασίλη Κωνσταντίνου, Μίμη Δομάζο και τους Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο. Τελικά όλοι αποχώρησαν και το Δ.Σ. διαλύθηκε.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος μίλησε σε ανοιχτή ακρόαση και ξεκαθάρισε: « Με την επιστολή μου παλαιότερα στον Δημήτρη Γόντικα είχα τονίσει πως τα χρήματά μου ήταν διαθέσιμα γι' αυτό το συγκεκριμένο Δ.Σ. και με τον ίδιο πρόεδρο. Από τη στιγμή που διαλύεται και δεν μπορώ να διασφαλίσω το πού θα διατεθούν τα χρήματα αυτά, ζητώ το 1, 7 εκατ. ευρώ πίσω».

Ούτε οι κ. κ. Πολέμης και Βασιλάκης που θα έδιναν χρήματα με τη μορφή δανείου θα προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση.

Να τονιστεί ότι στη συνεδρίαση υπήρξε και λογομαχία του κ. Τζήμα με τον κ. Θ. Γιαννακόπουλο. Ο κ. Γιαννακόπουλος όταν αποχώρησε νωρίτερα, είπε: « Ο Παναθηναϊκός πάει για διάλυση. Το καράβι βουλιάζει και τα ποντίκια φεύγουν.Είναι μια δύσκολη κατάσταση για τον Παναθηναϊκό που βρίσκεται στα όρια διάλυσης»...

NEA.

Δεν υπάρχουν σχόλια: