17.3.12

Με την άδεια του Σταύρακα...


Απορίες και πολλές συζητήσεις προκάλεσε στη Μιχαλακοπούλου η διαφημιστική καμπάνια του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής η οποία αναφέρει ότι μια εκ των προσφορών θα είναι... ένα βιβλίο του δημοσιογράφου και συγγραφέα Γ.Μαλούχου, που τα τελευταία χρόνια εργάζεται στον ΔΟΛ και έχει μάλιστα θέση συμβούλου και αρθρογράφου στο ΒΗΜΑ. Όπως έγινε τελικά γνωστό, ο συνάδελφος λειτούργησε θεσμικά και ζήτησε επισήμως άδεια από την διοίκηση του Οργανισμού για να συνεργαστεί με την Κυριακάτικη έκδοση του ΕΤ ώστε λόγω της κακής οικονομικής συγκυρίας να μπορέσει να αποκομίσει κάποια έξτρα έσοδα από την δημοσίευση του βιβλίου.

Όπως μας μετέφεραν από τον ΔΟΛ πρόκειται για μια ευγενική χειρονομία του Στ.Ψυχάρη σε ένα εργαζόμενο του ΔΟΛ και σε αυτές τις εποχές μια τέτοια κίνηση πρέπει να τύχει ευνοϊκού σχολιασμού.

Σε αυτό που δυσκολεύονται να απαντήσουν πάντως τα στελέχη της Μιχαλακοπούλου είναι γιατί ο Γ.Μαλούχος έχει αναλάβει την οργάνωση του μεγάλου πολυεπίπεδου αφιερώματος που ετοιμάζει ο ΔΟΛ για την συμπλήρωση 90 ετών του Βήματος, αφού πρώτον εργάζεται εκεί μικρό χρονικό διάστημα και δεν γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα και δεύτερον προέρχεται από εντελώς αντίθετο πολιτικό χώρο από αυτόν που υπηρετεί όλες αυτές τις δεκαετίες το Συγκρότημα. Άλλωστε για αυτόν ακριβώς τον λόγο ο ΕΤ επέλεξε να προσφέρει δικό του βιβλίο στο αναγνωστικό κοινό της εφημερίδας στην οποία εργαζόταν ως γνωστόν πριν πάει στον ΔΟΛ.

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: