8.3.12

Θύμωσε γιατί έγινε εξώφυλλο...


Η Βαλερί Τριερβελέρ, σύντροφος του σοσιαλιστή υποψήφιου για την προεδρία της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, εξέφρασε σήμερα στο Twitter το "θυμό" της όταν διαπίστωσε πως μια φωτογραφία της βρίσκεται στο εξώφυλλο του περιοδικού Paris Match, στο οποίο εργάζεται.

"Τι σοκ να ... ανακαλύπτεις τον εαυτό σου στο εξώφυλλο του ίδιου του περιοδικού σου. Θυμός που ανακαλύπτεις ότι έχουν χρησιμοποιηθεί φωτογραφίες χωρίς τη συμφωνία μου και χωρίς καν να έχω προειδοποιηθεί", έγραψε στο Twitter η δημοσιογράφος που, από την αρχή της προεκλογικής εκστρατείας, έχει περιοριστεί στις πολιτιστικές σελίδες του περιοδικού.



Υπό τον τίτλο "Το γοητευτικό ατού του Φρανσουά Ολάντ, Γέννηση του έρωτά τους. Αφήγηση", το Paris Match αφιερώνει πολλές σελίδες, με πολλές φωτογραφίες, στη Βαλερί Τριερβελέρ και στη σχέση της με τον σοσιαλιστή ηγέτη, με την ευκαιρία της κυκλοφορίας ενός βιβλίου για τις συντρόφους υποψηφίων, γραμμένου από τη δημοσιογράφο Κονστάνς Βεργκαρά, η οποία έχει συνεργαστεί με το περιοδικό.

Το Νοέμβριο, το Paris Match, για το οποίο η Βαλερί Τριερβελέρ εργάζεται από το 1989, είχε ανακοινώσει πως αποφάσισαν από κοινού να μην συμμετέχει πλέον "στη συλλογική ζωή" του περιοδικού (στις συσκέψεις της σύνταξης και το κλείσιμο της ύλης) για όσο διαρκεί η εκστρατεία.

Η Τριερβελέρ είχε τότε δηλώσει πως με τη στάση της αυτή απαντά στο γεγονός ότι "από δημοσιογράφος, έγινα θέμα για το Paris Match και αυτό γινόταν περίπλοκο".

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: