19.3.12

Επιμένει σε τηλεοτπικό debate με Βενιζέλο - Σαμαρά!...


Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης...
Σε τηλεοπτική αναμέτρηση κάλεσε σήμερα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης τον πρόσφατα εκλεγμένο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, τον οποίο νωρίτερα συνεχάρη για την εκλογή του, καθώς και τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά.

Ο κ. Καρατζαφέρης σε ...
δήλωσή του κατηγόρησε τα δυο κόμματα ότι «με την συνεπικουρία της τρόικας προσπαθούν να συσκοτίσουν τα πράγματα» και κάλεσε τους δυο αρχηγούς σε τηλεοπτική αναμέτρηση για να ξεκαθαριστούν, όπως είπε, όλα τα πράγματα «που συνέβησαν στο Μέγαρο Μαξίμου τον κρίσιμο μήνα Φεβρουάριο».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, σε άλλη δήλωσή του τάχθηκε κατά της απεργίας της ΠΝΟ, ασκώντας κριτική στο συνδικάτο των ναυτεργατών, και λέγοντας ότι η θάλασσα είναι βασικός άξονας για την ανάκαμψη της οικονομίας, αλλά, όπως είπε, «λίγα πράγματα μπορεί να περιμένουμε από τη θάλασσα, από τη στιγμή που έχουμε παραδώσει την πρωτοκαθεδρία στην ΠΝΟ».

Επίσης σε δηλώσεις του (Real FM) ο κ. Καρατζαφέρης, αναφέρθηκε στην επίθεση της ΝΔ κατά του ΠΑΣΟΚ ταυτίζοντας τον Γιώργο Παπανδρέου με τον κ. Βενιζέλο, λέγοντας ότι «πολύ καλά θα κάνει η ΝΔ». Πρόσθεσε, όμως, ότι η ΝΔ βρίσκεται η ίδια σε δεινή θέση, καθώς «το ερώτημα των εκλογών είναι: "Τι Βενιζέλος, τι Σαμαράς";

Τα ίδια πράγματα υπέγραψαν και την ίδια δέσμευση προς την Κριστίν Λαγκάρντ αποδέχθηκαν εγγράφως, δηλαδή, ότι "δεν θα ακολουθήσουν διαφορετική πολιτική από αυτή που ορίζεται στο Μνημόνιο, για όσο χρονικό διάστημα θα πολιτεύονται», είπε ο πρόεδρο του ΛΑΟΣ, υποστηρίζοντας πως «αυτό σημαίνει ότι κανείς τους δεν μπορεί να ηγηθεί της κυβέρνησης την επόμενη ημέρα», κάτι που, όπως είπε, «αναγράφεται και στην έκθεση του ΔΝΤ».

Επανέλαβε την επίθεσή του κατά των εταιρειών δημοσκοπήσεων, και υποστήριξε ότι τα ποσοστά δημοφιλίας του ΛΑΟΣ άρχισαν να πέφτουν από τη στιγμή που αποχώρησα από την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τον κ. Καρατζαφέρη «αυτό σημαίνει ότι κάποιοι έχουν στήσει ένα μηχανισμό». Υποστήριξε επίσης ότι «υπάρχει και λειτουργεί ένα γραφείο επικοινωνίας της τρόικας, το οποίο έχει αναλάβει να κάνει όλη την καθαρή, αλλά και τη βρώμικη δουλειά με "γραφίδες", με "μικρόφωνα" και με εταιρείες δημοσκοπήσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: