26.3.12

O Βενιζέλος παρουσίασε τη νέα εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά...














Σε προεκλογική τροχιά το ΠΑΣΟΚ...

Για «περίοδο έντασης προκειμένου η παράταξη να πετύχει τους πολιτικούς και εκλογικούς στόχους που έχει θέσει για το καλό του τόπου» έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, παρουσιάζοντας ... τη νέα εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Φώφη Γεννηματά.

«Πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας...Να αντιστρέψουμε το κλίμα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, με το Κίνημα να κινείται πλέον σε προεκλογικούς ρυθμούς.

Από την πλευρά της η κ. Γεννηματά δήλωσε ότι αναλαμβάνει εκπρόσωπος Τύπου της παράταξης «που είναι υπεύθυνη για όλες τις μεγάλες αλλαγές που έγιναν στον τόπο», σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή.

«Ευθύνη μας είναι η νέα σελίδα που ανοίγουμε στο ΠΑΣΟΚ να αναδείξει όλες αυτές τις προσπάθειες που κάναμε στο ΠΑΣΟΚ αλλά και τα λάθη και τις παραλείψεις που έγιναν», υπογράμμισε.

Θα ακολουθήσει στις 14.00 ευρεία σύσκεψη υπό την προεδρία του Ευάγγελου Βενιζέλου και με τη συμμετοχή όλων των υπουργών, αναπληρωτών υπουργών και υφυπουργών του ΠΑΣΟΚ.

Επιπλέον, αύριο Τρίτη στις 9.30 π.μ. συνεδριάζει το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, υπό τον Ευ. Βενιζέλο, προκειμένου για να λάβει τις καταστατικά προβλεπόμενες αποφάσεις για την κίνηση των προεκλογικών διαδικασιών, την προετοιμασία των ψηφοδελτίων κ.λπ.
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: