1.3.12

Ξεκίνησε το promotion του υιού Ψυχάρη από τα Μέσα του ΔΟΛ...


Ανδρέας Ψυχάρης: «Γιατί δεν παραιτήθηκε ο Παπουτσής όταν καιγόταν η Αθήνα;»

Επίθεση στον κ. Χρ. Παπουτσή εξαπέλυσε ο κ. Ανδρ. Ψυχάρης, διπλωματικός σύμβουλος του προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντ. Σαμαρά, για την... απόφαση του ιστορικού στελέχους του ΠαΣοΚ να παραιτηθεί την Καθαρά Δευτέρα για να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος, αντί να το πράξει πριν 15 ημέρες, όταν καιγόταν η Αθήνα.

«Εγώ προσωπικά δεν αντιλαμβάνομαι γιατί ο κ Παπουτσής παραιτήθηκε Καθαρά Δευτέρα μέσα στα κούλουμα; Θα μπορούσε να είχε παραιτηθεί 15 μέρες νωρίτερα όταν κάηκε η Αθήνα, και όταν στελέχη της παράταξής του, ζητούσαν αυτή την παραίτηση» είπε (με συνέντευξή του στο Ρ/Σ ΑΝΤ-1) ο κ. Ψυχάρης και συμπλήρωσε: «Δεν είχε αποφασίσει τότε ότι θα διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματός του; Και μόνο αυτός είναι ο λόγος παραίτησης που υπάρχει; Λόγοι πολιτικής ευθιξίας; Δεν το καταλαβαίνω».

Ο κ. Ψυχάρης που εμφανίστηκε βέβαιος για την αυτοδυναμία της Ν.Δ., σημείωσε ότι δεν συγκυβερνά, αλλά ο κ. Σαμαράς στηρίζει απλώς μια κυβέρνηση, η οποία έχει μια συγκεκριμένη αποστολή και δεν συμμετέχει στην λήψη των αποφάσεων, διότι όπως εξήγησε, εάν υπήρχε μια συγκυβέρνηση, θα υπήρχε και μια διαφορετική πολιτική.
«Επί δυο χρόνια, το ΠαΣοΚ έκανε μια πολιτική λαθών και αβεβαιότητος, μας έβαλε σε ένα μνημόνιο και εφάρμοσε μια λάθος πολιτική. Η ΝΔ κλήθηκε ουσιαστικά να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά» υποστήριξε και συμπλήρωσε, στηρίζοντας τις επιλογές του κ. Σαμαρά: «Είχε μια εθνικά υπεύθυνη στάση, στήριξε και εξακολουθεί να στηρίζει την μεταβατική κυβέρνηση του κ. Παπαδήμου και χωρίς τη θετική μας ψήφο, δεν θα υπήρχε ούτε η δυνατότητα κουρέματος του χρέους, ούτε η μείωση δανεισμού της χώρας, ούτε η σύναψη του νέου δανείου».

Σχετικά με το πολιτικό του μέλλον, όταν ρωτήθηκε εάν θα είναι υποψήφιος με τη Ν.Δ. στην Α΄Αθηνών, είπε με έμφαση: «Αυτό είναι μια απόφαση που θα λάβει ο κ. Σαμαράς και τα όργανα του κόμματος. Η δική μου επιθυμία είναι πράγματι να είμαι υποψήφιος στην Α΄ Αθήνας και να υπηρετήσω τους Αθηναίους, οι οποίοι έχουν δει τη ζωή τους να υποβαθμίζεται ποικιλοτρόπως τα δυο τελευταία χρόνια».

Παράλληλα, έθεσε και τις προτεραιότητες που πρέπει να τεθούν για να αλλάξει η εικόνα στην Αθήνα, τις οποίες τις προσδιόρισε ως εξής: «Το πρώτο που πρέπει να αλλάξει στην Αθήνα είναι να υπάρχει ασφάλεια, να μπορεί ο πολίτης να κυκλοφορεί στην Αθήνα, οπουδήποτε στην Αθήνα, με ασφάλεια. Δεύτερον να ελέγξουμε ή να αποτρέψουμε, να τερματιστεί η λαθρομετανάστευση. Διότι αυτή εκτός από τους κινδύνους που δημιουργεί, δημιουργεί και το παραεμπόριο και το λαθρεμπόριο τα οποία πρέπει να σταματήσουν. Για να υπάρξει μια σωστή οικονομία, δεν πρέπει να υπάρχει λαθρεμπόριο, δεν πρέπει να υπάρχει παραεμπόριο. Αυτά είναι τρία βήματα που πρέπει να γίνουν άμεσα για να βελτιωθεί η ζωή η Αθήνα»

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: