22.3.12

Τι συμβαίνει στο Star;...


Email αναγνώστη

Πού είναι οι αλλαγές που για ακόμη μια φορά διαφήμισε μέσω συνεντεύξεων του ο Σταμάτης Μαλέλης στο προφίλ του Star; O διευθυντής του καναλιού μιλούσε για στροφή στον... προβληματισμό και στο σκεπτόμενο κοινό. Τις τελευταίες μέρες κάθισα να δω μερικά θέματα από εκπομπές του καναλιού και έφριξα. Η εκπομπή (;;;;) της Νικολέτα Ράλλη έθαβε το Πρωινό ΑΝΤ1 για τα χαμηλά νούμερα του όπου χαμηλά εννοούσαν τα 20αρια και τα 25αρια) και το δίδυμο Φερεντίνο-Χρηστίδου, μιλούσαν σε διάλεκτο πεζοδρομίου και έθαβαν τους παρουσιαστές αγνοώντας τα δικά τους πραγματικά πολύ χαμηλά ποσοστά(μονοψήφια για την ακρίβεια).

Στη συνέχεια της εκπομπής η παρουσιάστρια μαζί με τον κ.Γουμενίδη έθαβαν την εμφάνιση και το σώμα της κ.Μπεκατώρου με αισχρά σχόλια που φτάνουν τον χαρακτηρισμό «ρατσιστικά».

Στο δε δελτίο εξακολουθούν να πρωταγωνιστούν τα »ξεκωλα»( που ο κ.Μαλέλης είπε στο ΘΕΜΑ οτι θα τα κόψει απο το δελτίο), ενώ τις τελευταίες μέρες βλέπουμε έναν αγώνα εξόντωσης του Χρήστου Φερεντίνου με ρεπορτάζ σικέ για τη δήθεν απόλυση μιας μακιγιέζ(το συγκεκριμένο θέμα παίζει μέρες στο δελτίο).

Σας παρακαλώ για δημοσίευση, είναι ανεπίτρεπτο ένας σταθμός να δημιουργεί ίντριγκες και σικέ θέματα αντί να κοιτάει τα δικά του προβλήματα αφού καμία εκπομπή φέτος στο ΣΤΑΡ δεν πάει καλά, επίσης πριν λίγους μήνες είχαν γίνει απολύσεις εργαζομένων στο κανάλι ένα θέμα που πέρασε στο ντούκου και τώρα κάθονται και κρίνουν τους άλλους;
Ντροπή.

Πέτρος Ιακώβου
enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: