5.3.12

To mea culpa της Άννας...



Στη μούντζα των μαθητών προς τους επίσημους στα Γιάννενα, αλλά και στην δικιά της αντίδραση αναφέρθηκε η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, μιλώντας στην εκδήλωση της... Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Στις 22 Φεβρουαρίου, η υπουργός Παιδείας σε ανακοίνωσή της είχε χαρακτηρίσει "απαράδεκτο το φαινόμενο" το οποίο όπως πρόσθεσε "λύπησε βαθιά όλους τους Ελληνες και τις Ελληνίδες".

Την Κυριακή, στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου αναφέρθηκε στο θέμα λέγοντας: "Σε μια εποχή, που η ζωή σε κάθε οικογένεια αλλάζει δραματικά και τα νέα παιδιά δεν βλέπουν ελπίδα και προοπτική, είναι κατανοητό να υπάρχει οργή και θυμός. Με οργή, θυμό, αλλά πέρα από τους κανόνες συμπεριφοράς της κοινωνίας μας, εκφράστηκαν και οι μαθητές στα Γιάννενα, προσφάτως, στην παρέλαση. Εν θερμώ αντέδρασα και εγώ απέναντι στο γεγονός ως υπουργός Παιδείας. Λάθος!"

Η κ. Διαμαντοπούλου ευρισκόμενη στην εκδήλωση της Ελληνικής Μαθητικής Εταιρείας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις δύσκολες ώρες που περνούν οι νέοι και έσπευσε εμμέσως να δικαιολογήσει το περιστατικό στα Γιάννενα.

«Σε μια εποχή, που η ζωή σε κάθε οικογένεια αλλάζει δραματικά και τα νέα παιδιά δεν βλέπουν ελπίδα και προοπτική, είναι κατανοητό να υπάρχει οργή και θυμός».
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: