24.3.12

Up Greek Tourism: Δείτε εικόνες από την Times Square της Νέας Υόρκης


Ξεκίνησε η μεγάλη καμπάνια προώθησης τoυ ελληνικού τουρισμούσ την πλατεία Times Square της Νέας Υόρκης.

Παραμονή της 25ης Μαρτίου, η... πιο διάσημη πλατεία του κόσμου ''μύρισε'' Ελλάδα.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το project "UP Greek Tourism" αποτελεί μια έξυπνη πρωτοβουλία τριών Ελλήνων, του Γιώργου Κλειβοκιώτη, του Στάθη Χαϊκάλη και του Ονίκ Παλαντζιάν οι οποίοι εδώ και δύο μήνες, με τη βοήθεια φυσικά πολλών ακόμα, σχεδιάζουν το μηχανισμό με τον οποίο θα διαφημιστεί όσο το δυνατόν καλύτερα η χώρα μας.

Μια μεγάλη οθόνη στήθηκε στην κεντρική νευορκέζικη πλατεία, στην οποία για ένα διάστημα περίπου 1-2 μηνών, ο Ελληνικός Τουρισμός θα προβάλλεται σε διαφημιστικά σποτ των 60΄΄, 4 φορές την ώρα, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο! Για να γίνει αυτό βοήθησαν οικονομικά με μεγαλύτερο ή μικρότερο ποσό πάνω από 300 άτομα.

Το 50% των δωρεών προήλθαν από την Ελλάδα, ενώ το υπόλοιπο προήλθε από Αυστραλία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κύπρο, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία, Κατάρ, Ρωσία, Σιγκαπούρη, Ισπανία, Ελβετία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Η.Π.Α. Το μήνυμα διαδόθηκε γρήγορα μέσω των κοινωνικών δικτύων, Facebook και Twitter αναφέρει ο κύριος Κλειβοκιώτης, o oποίος απεικονίζεται και σε μια από τις φωτογραφίες.
mediagate.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: