3.3.12

Απαξίωση για την εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ με τον βουλευτή Ά.Τόλκα, στο Βόλο (video)...


www.magnesianews.gr
Μόλις 50 μέλη παραβρέθηκαν στη γενική συνδιάσκεψη...

Με αδιαφορία και απαξίωση αντιμετώπισαν τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ την εκδήλωση που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας, το απόγευμα στη Ν. Ιωνία, καθώς ο βουλευτής Ημαθίας Άγγελος Τόλκας αναγκάστηκε να μιλήσει σε ακροατήριο μόλις 50 ατόμων.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι αντί για...

τις 7, που είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει η γενική συνδιάσκεψη, στο Δημαρχείο της Ν. Ιωνίας, ξεκίνησε με 35 λεπτά καθυστέρηση, σε μια προσπάθεια να συγκεντρωθεί κόσμος.

Σημειώνεται ότι στην εκδήλωση απαξίωσαν να πάνε ακόμη και άτομα που ήθελαν να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους (όπως είχε γίνει το περασμένο καλοκαίρι όταν είχε διακοπεί κομματική εκδήλωση στο «Αχίλλειον»), με αποτέλεσμα η συνδιάσκεψη να γίνει σε ανησυχητικά ήρεμο κλίμα και με ελάχιστη παρουσία αστυνομικών.

Για συνολική ανασύνταξη του ΠΑΣΟΚ και για προσπάθεια να μπορέσει να εκφράσει ξανά την κοινωνία και να ξαναβρεί συμμάχους, έκανε λόγο ο βουλευτής Ημαθίας και πρώην υφυπουργός Επικρατείας Άγγελος Τόλκας, που υπεραμύνθηκε του μνημονίου, που χαρακτήρισε επιλογή για να σωθεί η χώρα. «Αυτή η πολιτική στηρίχτηκε από υπόλοιπα κόμματα και από μια μεγάλη κοινοβουλευτική πλειοψηφία και σύντομα με τις εθνικές εκλογές θα τεθούν και όλα τα διλήμματα για τη σύγχρονη Ελλάδα και όλες τις προτεραιότητες που πρέπει να τεθούν», ανέφερε.

Εκτίμησε δε ότι στη συνέχεια απαιτούνται πολλά βήματα προς τα μπρος, που πρέπει να γίνουν, για να σταθεί η χώρα στα πόδια της.
Σύμφωνα με τον κ. Τόλκα, το ΠΑΣΟΚ παραμένει κόμμα εξουσίας, εφόσον τη διεκδικεί, ενώ εκτίμησε ότι οι εκλογές δεν θ’ αργήσουν να γίνουν. Όπως ανέφερε, όταν ολοκληρωθεί το έργο της κυβέρνησης Παπαδήμου και οι διαδικασίες του PSI (στα μέσα Μαρτίου), θα ανοίξει ο δρόμος για τις εθνικές εκλογές.

Ερωτηθείς σχετικά ο πρώην υφυπουργός τόνισε ότι, με βάση τις προβλέψεις, είναι δύσκολο να υπάρξει κυβέρνηση συνεργασίας. Όπως ανέφερε, το κάθε κόμμα διεκδικεί την αυτοδυναμία για να εκφράσει τις προτάσεις του, ωστόσο ο λαός είναι αυτός που θα αποφασίσει.

Ο κ. Τόλκας, χαρακτήρισε πρωτόγνωρη την κυβέρνηση κοινοβουλευτικής συνεργασίας και τόνισε ότι μετά τις εκλογές θα εξεταστούν ζητήματα συνεργασιών. Τέλος, αναφερόμενος στο μέλλον του ΠΑΣΟΚ εκτίμησε ότι ο νέος πρόεδρος, που θα εκλεγεί, πρέπει να μιλήσει με ειλικρίνεια στην κοινωνία. Όπως ανέφερε, χαρακτηριστικά του νέου προέδρου πρέπει να είναι η διάθεση για αλλαγές και η πολύ μεγάλη διάθεσή του για εντατικό αγώνα...
Klik για το ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: