5.4.12

Μεταθέσεις παίρνουν 2.143 δάσκαλοι και νηπιαγωγοί το 2012...


Σε ποσοστό 24,32% ικανοποιήθηκαν οι αιτήσεις των εκπαιδευτικών για μεταθέσεις που είχαν κατατεθεί στο υπουργείο Παιδείας για το 2012. Έτσι από τις συνολικά 8.813 αιτήσεις που υποβλήθηκαν, θετική απάντηση έλαβαν οι 2.143.
Οι εκπαιδευτικοί που μετατίθενται οφείλουν να επικοινωνήσουν με...

μεταθέσεις εκπαιδευτικών
τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην οποία υπάγεται η περιοχή μετάθεσής τους προκειμένου να πληροφορηθούν τα κενά σε σχολικές μονάδες και την προθεσμία υποβολής δήλωσης τοποθέτησης σε αυτές. Οι εν λόγω εκπαιδευτικοί μετά την ανακοίνωση της τοποθέτησής τους παρουσιάζονται για ανάληψη υπηρεσίας στις νέες τους θέσεις μέχρι 21 Ιουνίου. Σε αυτούς περιλαμβάνονται και οι εκπαιδευτικοί των οποίων η απόσπαση λήγει στις 31 Αυγούστου.

Οι εν λόγω εκπαιδευτικοί μετά την ανακοίνωση της τοποθέτησής τους παρουσιάζονται για ανάληψη υπηρεσίας στις νέες τους θέσεις μέχρι 21 Ιουνίου. Σε αυτούς περιλαμβάνονται και οι εκπαιδευτικοί των οποίων η απόσπαση λήγει στις 31 Αυγούστου.

Οι Διευθυντές, Υποδιευθυντές σχολικών μονάδων, οι Διευθυντές Διευθύνσεων και οι Σχολικοί Σύμβουλοι αναλαμβάνουν υπηρεσία μετά τη λήξη της θητείας τους.

Οι εκπαιδευτικοί που υπέβαλαν αίτηση μετάθεσης και δεν περιλαμβάνονται στις καταστάσεις, δεν μετατίθενται είτε διότι δεν υπήρχαν κενές οργανικές θέσεις είτε διότι οι μετατιθέμενοι συγκεντρώνουν περισσότερες μονάδες μετάθεσης....

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: