26.4.12

Στο επίκεντρο των κομμάτων η Μαγνησία, με επίσκεψη 3 πολιτικών αρχηγών...


www.magnesianews.gr
Στο Βόλο σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, αύριο ο Φ. Κουβέλης και ο Ν. Σοφιανός, και το Σάββατο ο Αντ. Σαμαράς...
Στο επίκεντρο των κομμάτων βρίσκεται η Μαγνησία ενόψει των εκλογών της 6ης Μαΐου ενώ είναι χαρακτηριστικό, ότι στη πρωτεύουσα του νομού, θα βρεθούν από σήμερα μέχρι και...


το Σάββατο, τρεις πολιτικοί αρχηγοί και ένα σημαντικό πολιτικό στέλεχος.

Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το Σάββατο μετά την παρουσία του στη Λάρισα, θα βρεθεί και στο Βόλο, καθώς όπως είναι ήδη γνωστό, κατέρχεται και ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του νομού.

Στο μεταξύ, σε ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση σήμερα Πέμπτη στις 8 μ.μ. στην παραλία του Βόλου θα μιλήσει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Εξάλλου, κλιμάκιο μελών του ΣΥΡΙΖΑ και υποψηφίων στο νομό περιόδευσε χθες στις Τράπεζες Εθνική και ALFA BANK και στα γραφεία της ΔΕΗ.

Οι υποψήφιοι και τα άλλα μέλη του κλιμακίου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους εργαζόμενους και τους πολίτες που ήταν εκεί για να εξυπηρετηθούν. Ανέπτυξαν τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την εθνικοποίηση- κοινωνικοποίηση των τραπεζών και την ανάγκη να τεθεί υπό κοινωνικό – δημοκρατικό έλεγχο το χρηματοπιστωτικό σύστημα αφού πρώτα περάσει στο δημόσιο.

Αναφέρθηκαν στην αντίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στις ιδιωτικοποιήσεις των οργανισμών κοινής ωφέλειας και στήριξαν πλήρως τον αγώνα των εργαζομένων στη ΔΕΗ για να αποτραπεί κάθε απόπειρα ιδιωτικοποίησης της.
Άλλο κλιμάκιο υποψηφίων και μελών του ΣΥΡΙΖΑ μετέβη χθες το μεσημέρι για περιοδεία στη Σκόπελο.

Ο Φ. Κουβέλης

Στη γενέτειρά του το Βόλο, θα βρεθεί αύριο Παρασκευή, 27 Απριλίου, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης.
Ο Φ. Κουβέλης θα αναφερθεί στο πρόγραμμα της ΔΗΜΑΡ και θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σε συνέντευξη Τύπου, που θα παραχωρήσει, στις 2 το μεσημέρι, στην αίθουσα του πρώην Δημαρχείου Ν. Ιωνίας και στην οποία μπορούν να προσέλθουν όσοι πολίτες θέλουν.
Στο μεταξύ, σήμερα Πέμπτη από τις 9.30 το πρωί, κλιμάκιο υποψηφίων βουλευτών Μαγνησίας της Δημοκρατικής Αριστεράς θα επισκεφθεί το Κτίριο Σπίρερ, την Αστυνομική Διεύθυνση, τα Δικαστήρια και το ΤΕΒΕ – ΟΑΕΕ Βόλου.

Ο Ν. Σοφιανός

Αύριο Παρασκευή 27 Απριλίου, στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου του Νίκου Σοφιανού, μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιου Βουλευτή στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Η συνέντευξη θα γίνει στα γραφεία του Κόμματος, Π. Μελά 65 και Γαλλίας. Υπενθυμίζεται ότι στις 8 μ.μ. ο Νίκος Σοφιανός θα μιλήσει στη συγκέντρωση του ΚΚΕ που θα πραγματοποιηθεί στην πλ. Πανεπιστημίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: