6.4.12

Συνελήφθη 50χρονος δικηγόρος για την... γιάφκα στην Αρτέμιδα- «Ήθελα να φτιάξω μουσείο όπλων»!!!


Στη σύλληψη 50χρονου δικηγόρου σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση των όπλων που βρέθηκαν σε πολυκατοικία στην Αρτέμιδα, προχώρησε η αστυνομία το βράδυ της Πέμπτης.
Για την ίδια υπόθεση έχουν συλληφθεί ακόμη ένας 56χρονος και μία 49χρονη, σε βάρος των οποίων...
ασκήθηκε ποινική δίωξη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, κατοχή, εμπορία και λήψη όπλων και διάπραξη κακουργημάτων κατά συναυτουργία.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Ασφάλεια, όπου κρατείται και αύριο θα παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη.

Υπενθυμίζεται ότι τα όπλα εντοπίστηκαν το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας σε πολυκατοικία στη συμβολή των οδών Αρτέμιδος και Αύρας στη Λούτσα.
«Είμαι συλλέκτης όπλων και προσπαθούσα επί σειρά ετών να κάνω ένα ιδιωτικό πολεμικό μουσείο. Είχα πρότυπο ένα αντίστοιχο ιδιωτικό μουσείο στην Εύβοια. Αγόρασα τα περισσότερα όπλα μέσω Ιντερνετ από διαδικτυακούς "πλειστηριασμούς" οπλισμού. Μερικά από αυτά τα όπλα είναι εξαιρετικά σπάνια. Η αγορά των όπλων, μου κόστισε περίπου 150.000 ευρώ. Δεν πούλησα κανένα από αυτά. Στην Γερμανία ήμουν αντιπρόσωπος αυτοκινήτων αλλά είχα και συναλλαγές με πολλούς επιχειρηματίες. Στη Νιγηρία είχα πάει από τις 26 Μαρτίου προσκεκλημένος επιχειρηματιών για επενδύσεις σε εργοστάσια βιολογικού καθαρισμού και άλλα περιβαλλοντικά θέματα, μετά από συνεννόηση με Ελληνες επιχειρηματίες» δήλωσε στο «Βήμα» ο φερόμενος ως δράστης δικαιολογώντας τον μεγάλο αριθμό όπλων που βρέθηκαν στο διαμερισμά του στην Αρτέμιδα...

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: