6.4.12

Γιαννίτσης: 6 Μαΐου ή λίγο αργότερα οι εκλογές...


«Για τις 6 Μαΐου, πιθανότατα, θα προκηρυχθούν οι εκλογές ή και λίγο αργότερα. Πάντως, Σάββατο, κοντή γιορτή» δήλωσε, μιλώντας στη Βουλή, ο υπουργός Εσωτερικών,Τάσος Γιαννίτσης.

Επισήμανε, παράλληλα, ότι...

«έτσι κι αλλιώς, πάντα τις εκλογές, είτε κοστίζουν 50 είτε 100 εκατομμύρια είτε και παραπάνω, θα τις πληρώνει ο πολίτης που περιμένει να δει πως θα πάψει να πληρώνει όσα γίνονται» και οι πολιτικές δυνάμεις θα πρέπει να πούνε στον λαό ποια είναι η πραγματικότητα σήμερα, τι προτείνουν και ποιες θα είναι οι συνέπειες από την εφαρμογή των προτάσεών τους.

Είχε προηγηθεί στο βήμα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, προειδοποιώντας ότι το κόμμα του θα καταθέσει αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία στην τροπολογία για την αποδέσμευση της τακτικής κρατικής επιχορήγησης στα κόμματα.

«Γιατί θα πρέπει τα κόμματα να πάρουν πάλι λεφτά, τη στιγμή που συμπολίτες μας ψάχνουν στους κάδους για τη διατροφή τους;» αναρωτήθηκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και επισήμανε ότι η ΑΤΕ, που σήμερα βρίσκεται σε δεινή θέση, έχει φορτωθεί με χρέη 250 εκατ. ευρώ του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

«Φταίει ο λαός επειδή το ΠΑΣΟΚ ξόδεψε τα χρήματα που πήρε, χωρίς να πληρώσει τους υπαλλήλους του; Ή μήπως, φταίει ο λαός και πρέπει να πληρώσει τη μεγαλομανία της ΝΔ να πάει σε κτίριο με μηνιαίο μίσθωμα 55.000 ευρώ;» αναρωτήθηκε ο κ. Καρατζαφέρης, τονίζοντας ότι ακόμη και για το 1 εκατ. ευρώ, που πρόσφερε πέρυσι το κόμμα του για το Ταμείο κατά της Φτώχειας, ακόμη ψάχνει τα παραστατικά.



smartpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: