29.4.12

Η πολιτισμένη καντάδα στον Γερουλάνο (BINTEO)...


...και οι απειλές του επιχειρηματία...
Το βράδυ της 10ης Απριλίου μια Ομάδα Καλλιτεχνών που βρισκόταν σε ρακάδικο στον Κεραμεικό έκανε μια άκρως πολιτισμένη καντάδα στον Υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο που καθόταν με την παρέα τους σε ... άλλο κατάστημα της περιοχής. Λίγο αργότερα όμως, όπως σημειώνουν τα μέλη της ομάδας, ένας επιχειρηματίας από την παρέα του Υπουργού ζήτησε το λόγο, τόσο από τους ίδιους όσο και από τον ιδιοκτήτη του ρακάδικου. Ιδού πως σχολιάζουν οι «κανταδόροι» το περιστατικό.

«Σάββατο 10 Απριλίου μετά την κηδεία του συντρόφου μας Δημήτρη Χριστούλια, καθόμαστε σε ένα ρακάδικο ενός φίλου στον Κεραμεικό όπου βλέπουμε στο απέναντι καφενείο τον Υπουργό Πολιτικού Παύλο Γερουλάνο και ομόφωνα αποφασίσαμε να του κάνουμε εμείς μια πολιτισμένη καντάδα.

Λίγο αργότερα ένας από τους επιχειρηματίας που συνέτρωγε με τον Υπουργό Πολιτισμού, ήρθε να κάνει παρατήρηση στους ιδιοκτήτες του μαγαζιού που του χαλάσαμε το δείπνο.

Ο ίδιος επιχειρηματίας αργότερα ήρθε να απειλήσει τον ιδιοκτήτη του ρακάδικου που καθόμασταν ότι θα κλείσει το μαγαζί και θα μας συλλάβει όλους!!!».
Δείτε το βίντεο:


thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: