11.4.12

Λάθος ματς λάθος σπήκερ...


Δεν έβαλαν μυαλό στην ΕΡΤ από το κάζο του Mega, με αποτέλεσμα αυτή τη φορά να την πληρώσει η κρατική τηλεόραση, με τη φαεινή ιδέα του εγκέφαλου που αποφάσισε να κόψει τη ζωντανή μετάδοση του...

ΑΠΟΕΛ στο CHAMPIONS LEAGUE δείχνοντας το σε μαγνητοσκόπηση, επιλέγοντας την αναμέτρηση Τσέλσι Μπενφίκα στη ζώνη prime time.

Η θεαματικότητα του αγώνα της κυπριακής ομάδας που μεταδόθηκε σε μαγνητοσκόπηση είχε μεγαλύτερη τηλεθέαση από το ματς που μεταδόθηκε ζωντανό! Απίστευτο και όμως αληθινό, αλλά και ευκόλως μεταφραζόμενο. Για την τηλεθέαση προφανώς δεν μέτρησε μόνο το γεγονός πως ο ΑΠΟΕΛ είναι κυπριακή ομάδα, αλλά και το brand name που ακούει στο όνομα Ρεάλ. Μια Ρεάλ που έχει τόσες φίρμες που γνωρίζει ακόμη και ο φίλαθλος που κατοικεί στην Άνω πλαγιά… Πέραν αυτού του λάθους στην Αγία Παρασκευή πρέπει να προσέξουν και σε ποιόν δίνουν το μικρόφωνο σε τέτοιο επίπεδο. Ο σπήκερ στο ματς του ΑΠΟΕΛ, δεν έβρισκε παίκτη, ούτε με τον ταχυδρόμο! Στο γκόλ του ΑΠΟΕΛ αναφώνησε το εκπληκτικό «1-0 για τον ΑΠΟΕΛ » ενώ το σκόρ ήταν ήδη 2-0 υπέρ της Ρεάλ! Μετά το πρώτο σοκ ήλθε και το δεύτερο. Μα τι Χαραλαμπίδη, μα τι Αιλτον τον είπε τον κακόμοιρο το Μαντούκα δε λέγεται. Τρίτο και τέταρτο ριπλέι χρειάστηκε να μας πει τον σκόρερ των αδελφών Κυπρίων, ο σπήκερ της ΕΡΤ. Να είναι της Ρεάλ ο παίκτης να το ξεχάσεις, αλλά να είναι ένας παίκτης που έπαιζε στην Ελλάδα τόσα χρόνια είναι αδικαιολόγητο. Λάθος μάτς, λάθος σπήκερ!



enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: