16.4.12

Ξεκίνησε η δίκη του Μπερλουσκόνι...


Ξεκίνησε σήμερα στο πλαίσιο της δίκης για το σκάνδαλο Ρούμπιγκειτ, ό,τι χαρακτηρίζουν τα ιταλικά μέσα, η πασαρέλα των «μετανοημένων»!

Μια σειρά από καλλονές πέρασαν από την είσοδο της Εισαγγελίας του Μιλάνου για... να καταθέσουν όσα είδαν στα περίφημα μπούνγκα-μπούνγκα με πρωταγωνιστές τον πρώην Ιταλό πρωθυπουργό Σίλβιο Μπερλουσκόνι και τον κολλητό του φίλο και πρώην διευθυντή ειδήσεων του Rete 4 Εμίλιο Φέντε αλλά και την οδοντοτεχνίτρια Νικόλ Μινέτι που καλούσαν τις νεαρές στα πάρτι.

Η Μαρία Μακντούμ, χορεύτρια του χορού της κοιλιάς που ήταν καλεσμένη σε ένα από τα πάρτι του Καβαλιέρε είναι μία από τις μετανοημένες…

Σε μία από τις καταγεγραμμένες τηλεφωνικές της συνομιλίες για τις οποίες έγινε λόγος στη δίκη, η χορεύτρια είχε πει στον συνομιλητή της ότι ήταν έτοιμη για όλα εκείνο το βράδυ αλλά όχι για «μπούνγκα-μπούνγκα», το οποίο όπως εξήγησε επρόκειτο για σεξουαλική πράξη. Συνεχίζοντας τη κατάθεσή της η Μακντούμ είπε ότι δύο νεαρές, «οι αδερφές Ντε Βίβο ήταν ντυμένες μόνο με τα εσώρουχα τους. Ο πρωθυπουργός της άγγιζε κι εκείνες τον ακουμπούσαν στα γεννητικά του όργανα. Πλησίαζαν δε τον Φέντε και εκείνος τους άγγιζε το στήθος και τα γεννητικά όργανα. Τότε μια Βραζιλιάνα που φορούσε στρινγ χόρευε σάμπα πολύ προκλητικά. Κι άλλες κοπέλες χόρευαν δείχνοντας το στήθος και τον πισινό τους κι όλες τους πλησίαζαν τον πρωθυπουργό που τις άγγιζε. Είχα μείνει άναυδη. Αν ήξερα τι θα γινόταν σε εκείνη τη βίλα δε θα πήγαινα».

Στο ίδιο κλίμα και η Ιμάνε Φαντίλ και οι δύο Μις Πιεμόντε Αμπρα και Κιάρα που παραβρέθηκαν σε ένα από τα πάρτι στη Βίλα του Μπερλουσκόνι στο Αρκορε τον Αύγουστο του 2010. Όπως κατέθεσαν οι τρεις νεαρές, όταν κατάλαβαν τι επρόκειτο να συμβεί έφυγαν από τη βίλα γιατί δεν περίμεναν να δουν τα «χέρια του πρωθυπουργού σε πισινούς», ούτε ένα προκλητικό παιχνίδι με ένα άγαλμα του Πρίαπου.

Το επόμενο ραντεβού με τη Δικαιοσύνη για τους μάρτυρες στην υπόθεση Ρούμπιγκειτ είναι στις 20 Απριλίου, όπου πρόκειται να καταθέσουν οι αστυνομικοί που ήταν εν υπηρεσία όταν η Ρούμπι Μαχρούγκ οδηγήθηκε για κλοπή στο αστυνομικό τμήμα του Μιλάνου πριν δύο χρόνια από όπου με παρέμβαση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και τη βοήθεια της Μινέτι αφέθηκε ελεύθερη.


seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: