16.4.12

Άλλα κόλπα στην πολεοδομία Αιγίου: Τον «καθάρισαν» στεγνά…


ΤΟΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΕΝΤΙΜΟΣ...
Περίεργα μαθήματα επιβράβευσης για την πολυετή άμεμπτη λειτουργία του ως υπαλλήλου της πολεοδομίας Αιγίου - στην οποία τα τελευταία οκτώ χρόνια ήταν και προϊστάμενος - επέλεξε να δώσει ο... Δήμαρχος Αιγίου κύριος Θεοδωρακόπουλος στον Λ. Καράμπελα.

Ο κ. Δήμαρχος «έφαγε» από τη θέση του προϊσταμένου τον Λ. Καράμπελα, «αναγνωρίζοντας» με αυτό τον τρόπο, τόσο την προσφορά του όσο και το ήθος του, με αποκορύφωμα τη στάση του στην υπόθεση βόρβορο με πρωταγωνίστρια την υπάλληλο της πολεοδομίας Αιγίου, η οποία απολύθηκε για τις λοβιτούρες που έκανε.

Μάλιστα ο Δήμαρχος Αιγίου φρόντισε να τον μετακινήσει λόγω των μεταπτυχιακών σπουδών του(sic), στη Διεύθυνση Ανάπτυξης Αιγίου, δηλαδή να εκδίδει άδειες για λαϊκές αγορές και αλιεία.

Για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι που προκάλεσαν την καρατόμηση του στελέχους της πολεοδομίας Αιγίου εμείς απλά δηλώνουμε… άγνοια.

Όμως εντελώς …τυχαία, προτρέπουμε κάποιους να ψάξουν και να βρουν τη σχέση που έχει ο εκτελών - επί ημερών του κ. Θεοδωρακόπουλου στο Δημαρχιακό θώκο της Αιγιάλειας - καθήκοντα Γ.Γ., με την κυρία που απολύθηκε από την πολεοδομία, λόγω των καλών δουλειών που έκανε εκεί και στη δίκη της οποίας ο υπό διωγμό σήμερα και έως χθες προϊστάμενος της πολεοδομίας Αιγίου, όταν κλήθηκε να καταθέσει δεν τα «κουκούλωσε».
http://patrastimes.gr

Σ.Σ. Αυτά για αρχή, γιατί μετά την Ανάσταση του κυρίου θα έχουμε πολύ υλικό για όσα γίνονται στην Αιγιάλεια , σε βαθμό που κάποιοι να ανησυχούν για τον ερχόμενο δικό τους Γολγοθά

Γιάννης Γεωργόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: