10.4.12

“Εξαίρεσαν τους μακροχρόνια άνεργους από το βοήθημα”...



Ανακοίνωση Δημοσιογράφων για τη Δημοσιογραφία

ΕΞΑΙΡΕΣΑΝΕ πάλι, όπως έκαναν και τα Χριστούγεννα, εκατοντάδες μακροχρόνια ανέργους μας από το οικονομικό βοήθημα της ΕΣΗΕΑ! ΕΞΑΙΡΕΣΑΝ, επίσης, κι άλλες κατηγορίες ανέργων μας, αφού έβαλαν υψηλά εισοδηματικά κριτήρια και κριτήρια … εντοπιότητος! Θα το πάρουν ΜΟΝΟ όσοι άνεργοι συνάδελφοί μας πληρούν τις προϋποθέσεις, που έβαλε η Αριστερή πλειοψηφία του Δ.Σ. της Ενώσεως, το ποσόν δε ανέρχεται στα 400,00 € για κάθε άνεργο συνάδελφο συν 100,00 € για κάθε ανήλικο παιδί.
Σχετική πρόταση υπέβαλε στο Δ.Σ. της Ενώσεως, ο εκπρόσωπος του συνδυασμού «Συσπείρωση – Δούρειος Τύπος», Δημ. Τρίμης, Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ και ψηφίστηκε από την πλειοψηφία του Αριστερού χώρου. Έτσι, με την διασπαστική αυτή κίνηση καταδικάζουν πολλούς άνεργους συναδέλφους μας να περάσουν μαύρο Πάσχα, όπως πέρασαν και μαύρα Χριστούγεννα…
Ο συνδυασμός μας «ΔΗΜΙΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ» δια του πλειοψηφίσαντος συμβούλου μας στο Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ Χρήστου Δ. Κυρίτση καταψήφισε την πρόταση της «Συσπείρωσης – Δούρειος Τύπος» και ζήτησε:

Να αυξηθεί το οικονομικό βοήθημα
Να το πάρουν όλοι οι άνεργοι πλην ακραίων περιπτώσεων

Η πρότασή μας αυτή τέθηκε σε ψηφοφορία, αλλά απερρίφθη (!), αφού έλαβε μόνο μία ψήφο: του εκπροσώπου μας!
Δεν απογοητευόμαστε … Θα συνεχίσουμε, όπως κάναμε πάντα, να στηρίζουμε όλους τους ανέργους μας, μειώνοντας τις λειτουργικές δαπάνες της Ενώσεως δραστικά και αυξάνοντας τα έσοδα από την ακίνητη περιουσία της ΕΣΗΕΑ, που σήμερα, βρίσκεται είτε υπό κατάληψη (κτίριο οδού Ζαΐμη, Εξάρχεια), είτε εν … υπνώσει!

«ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»


Δεν υπάρχουν σχόλια: