22.4.12

Αντώνης Σαμαράς, ένας αφελής πολιτικός...


parapolitiki.com

Μετά τη σημερινή ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στο Ζάππειο, έχω πειστεί ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είναι ένας αφελής πολιτικός.

Αφελής γιατί δείχνει πράγματι να πιστεύει ότι... μπορεί να υλοποιήσει όλα όσα υποσχέθηκε, αφελής γιατί αδυνατεί να κατανοήσει ότι με τον τρόπο αυτόν διατυπώνει "λεφτά υπάρχουν" και τέλος, αφελής γιατί επιχειρηματολόγησε με θέρμη κατά...


...των κυβερνήσεων συνεργασίας, όταν σε 15 μέρες από σήμερα θα ψάχνει οπωσδήποτε για έναν ή περισσότερους κυβερνητικούς εταίρους.

Ο Αντώνης Σαμαράς αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο πρόβλημα της Νέας Δημοκρατίας καθώς είναι εκείνος ο αναιμικός ηγέτης που αδυνατεί έστω και να πλησιάσει στην αυτοδυναμία, έχοντας απέναντι ένα διαλυμένο ΠΑΣΟΚ κι ένα μέτωπο υστερικών κομμάτων που "τρομάζει" μια μεγάλη μάζα πολιτών.

Επί δυο χρόνια πολιτεύτηκε αντιγράφοντας πιστά τη ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ και μέσα σε μια μέρα "παρέδωσε" στον Πάνο Καμμένο ένα 10% των Ελλήνων πολιτών το οποίο κι είχε μπολιάσει με ψεύτικες ελπίδες, πατριωτικές κορώνες και -κυρίως- πολύ μίσος για το Μνημόνιο.

Μοίρα κακή τον έριξε στο δρόμο της ιστορικής κεντροδεξιάς παράταξης, μοίρα κακή κατέστησε την εκλογική του επιβίωση συνώνυμη με την παραμονή της χώρας στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: