15.4.12

Με λίγες νεφώσεις το ψήσιμο του οβελία στην Κρήτη...


Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που θα αυξηθούν πρόσκαιρα το μεσημέρι, με ... συνέπεια να σημειωθούν τοπικές βροχές στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέχρι και 7 μποφόρ στα πελάγη. Σταθερή η θερμοκρασία.

Αττική:Θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που θα αυξηθούν πρόσκαιρα το μεσημέρι.Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 ως 20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη:Θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις τοπικά που θα αυξηθούν από το μεσημέρι.Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 ως 17 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη:Θα σημειωθούν παροδικά αυξημένες το μεσημέρι και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 ως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία, η θερμοκρασία θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος:Θα σημειωθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες.Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά στο Ιόνιο 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 ως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο, θα είναι 3-4 χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησσος:Θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι θα αυξηθούν τοπικά.Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια 6 με 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 ως 20 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη:Θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 ως 21 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα:Θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες, με πιθανότητα για πρόσκαιρες βροχές το μεσημέρι.Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 ως 21 βαθμούς Κελσίου

cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: