2.4.12

Και μερικά νέα πρόσωπα σε Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ...


Στην τελική ευθεία τα ψηφοδέλτια στη Μαγνησία...
Λίγο πριν την επίσημη προκήρυξη των εθνικών εκλογών τα κομματικά επιτελεία στη Μαγνησία ανασκουμπώνονται, ανασυντάσσουν τις δυνάμεις τους, προκειμένου να δώσουν δυναμικά τον προεκλογικό αγώνα.

Η επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου θα ανοίξει με την επίσημη ανακοίνωση και
των ψηφοδελτίων. Ειδικά στα δύο κόμματα εξουσίας ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία, τα ψηφοδέλτια είναι σχεδόν έτοιμα και μάλιστα με νέα πρόσωπα τα οποία ένθεν κακείθεν θα δώσουν τη μάχη μαζί με νυν βουλευτές και στελέχη που έχουν ξαναδοκιμάσει την τύχη τους μέσα από τα δύο ψηφοδέλτια.

Στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Μαγνησία στα νέα πρόσωπα θεωρείται ότι θα είναι σίγουρα υποψήφιος ο Χρήστος Μπουκώρος, που μετά από μία 20χρονη πετυχημένη επαγγελματική πορεία στη μαχόμενη δημοσιογραφία, με ερείσματα σε όλο το πολιτικό φάσμα, καθώς επίσης η δικηγόρος Μαρία Καπάνη, ο περιφερειακός σύμβουλος και γεωπόνος στον ΕΛΓΑ Αργύρης Μποντός και ο δικηγόρος Σπύρος Δεσύλλας.

Στο ψηφοδέλτιο φυσικά θα συμμετέχουν ο βουλευτής Θανάσης Νάκος καθώς και οι πρώην βουλευτές Ζέττα Μακρή και Γιώργος Σούρλας.Στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ εξάλλου για τη Μαγνησία η Νομαρχιακή Επιτροπή στην πρόταση που απέστειλε προς την Ιπποκράτους εκτός από την Αντιπρόεδρο της Βουλής Ροδούλα Ζήση και τον βουλευτή Κώστα Καρτάλη περιλαμβάνονται νέα πρόσωπα όπως η δικηγόρος Κατερίνα Γαργάλα που έχει έντονη παρουσία στο χώρο των νομικών αλλά και σε διάφορους κοινωνικούς συλλόγους, καθώς επίσης και ο δημοσιογράφος Γιάννης Αναστασίου που στις περιφερειακές εκλογές Θεσσαλίας κατέγραψε μία πολύ θετική παρουσία και παράλληλα έχει ερείσματα και σε άλλους χώρους.

Στο ψηφοδέλτιο επίσης θα συμμετέχει ο πρώην Νομάρχης Απόστολος Παπατόλιας, ενώ επίσης σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία της περιφερειακής συμβούλου Τζούλιας Τσαλίκη που ήταν υποψήφια και το 2009.

Οι διεργασίες θα πρέπει να σημειωθεί ότι συνεχίζονται και στους άλλους κομματικούς χώρους. Σήμερα στο Βόλο θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση στο νεοσύστατο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ τη Δευτέρα είναι προγραμματισμένη συνέλευση της ΔΗΜΑΡ προκειμένου να οριστικοποιηθεί το ψηφοδέλτιο της Μαγνησίας. Επαφές και διεργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη και στο ΣΥΡΙΖΑ, στο ΚΚΕ, στη ΔΗΣΥ, στον ΛΑΟΣ στη Μαγνησία καθώς επίσης και στους άλλους πολιτικούς σχηματισμούς.

Τα ψηφοδέλτια σε όλα τα κόμματα αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα μόλις προκηρυχθούν οι εκλογές.

Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: