14.4.12

Ο ... επιτάφιος του ΒΟΑ Κρήτης από το Μάκη Βορίδη!...


O Βορίδης εξυπηρέτησε πελατειακές σχέσεις και όχι τις ανάγκες της Κρήτης ...
Ούτε οι αντιδράσεις των τοπικών παραγόντων και των βουλευτών, αλλά ούτε και οι υποσχέσεις του ίδιου του κ.Βορίδη ήταν αρκετές για να αλλάξουν την απόφαση για τη σύσταση της ... εταρειας ΥΠΟΔΟΜΕΣ...Κρήτης ΑΕ! Κατ’ευφημισμόν “ΥΠΟΔΟΜΕΣ, ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Ανώνυμη Εταιρεία!” Γιατί στην πραγματικότητα μόνο εταιρεία που αφορά τις υποδομές της Κρήτης δεν είναι αυτή που σύστησε ο κ.Βορίδης που τελικά εξυπηρέτησε πελατειακές σχέσεις , αλλά όχι τις ανάγκες της Κρήτης για την Κάλυψη των τέραστιων ελλείψεων που έχει.

Ο κ.Βορίδης υπέγραψε με την απόφαση πριν μερικές μέρες, αλλά την κράτησε στο συρτάρι του μέχρι και τη διάλυση της βουλής για να μην μπορεί κανένας να αντιδράσει! Το περίεργο είναι ότι φέρεται να συνυπογράφει την απόφαση και ο κ.Σαχινίδης- μάλλον δεν πήρε είδηση τι υπέγραφε..

Θυμίζουμε ότι όταν διέρρευσε η είδηση για τη τελική μορφή της εταιρείας στον κ.Βορίδη πήγαν βουλευτές (Δαμιανάκη, Κεγκέρογλου) οι οποίοι του είπαν ότι αυτή η σύνθεση ούτε εμπειρία δείχνει και γνώση του αντικείμένου , ούτε ισορροπεί σε επίπεδο Κρήτης.

‘Καλά θα το αλλάξω’ είπε ο κ.Βορίδης, αλλά έκανε ακριβώς το αντίθετο! ...













Η απόφαση Βορίδη εξεδόθη παρά τις αντιθέτου διαβεβαιώσεις


Στην απόφαση του κ.Βορίδη αναφέρεται:

Ορίζουμε Πρόεδρο, Διευθύνοντα Σύμβουλο και Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία “ΥΠΟΔΟΜΕΣ, ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Ανώνυμη Εταιρεία”, τους παρακάτω:

Τον Κοπάση Ελευθέριο του Νικολάου, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό, ως Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο (Α.Δ.Τ ΑΙ 473075, Α.Φ.Μ. 044905310).
Τον Λειβαδά Άγγελο του Σπυρίδωνα, Δρ. Γεωλόγο – Μηχανικό, ως Μέλος (Α.Δ.Τ. ΑΒ 634423, Α.Φ.Μ. 014327277).
Τον Βουλγαράκη Απόστολο του Ιωάννη, Πολιτικό Μηχανικό, ως Μέλος (Α.Δ.Τ. ΑΕ 471443, Α.Φ.Μ. 020846727).
Τον Φανουργάκη Γεώργιο του Νικολάου, Τοπογράφο Μηχανικό, ως Μέλος (Α.Δ.Τ. ΑΗ 970764, Α.Φ.Μ. 031754574).
Τον Παπαδογιάννη Αριστείδη του Κωνσταντίνου, Αρχιτέκτονα Μηχανικό, ως Μέλος (Α.Δ.Τ. Β 909626, Α.Φ.Μ. 029310765).
Τον Γιακουμάκη Νικόλαο του Στυλιανού, Δικηγόρο, ως Μέλος (Α.Δ.Τ. ΑΗ 973393, Α.Φ.Μ. 101568296). 




Οι ανωτέρω παύονται αζημίως για το δημόσιο και την Δημόσια Επιχείρηση με την έκδοση νεώτερης Κοινής Υπουργικής Απόφασης.Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ

Φ. ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ

ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ

cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: