16.4.12

Ενώπιον του ανακριτή ο Α. Τσοχατζόπουλος ...


Στο γραφείο του ειδικού ανακριτή Γαβριήλ Μαλή βρίσκεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος, προκειμένου να απολογηθεί για την πολύκροτη υπόθεση με τις μίζες και το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, στην οποία φέρεται να ... εμπλέκεται, και να αποφασιστεί η προφυλάκισή του ή όχι.

Λίγο πριν μπει στο γραφείο του ανακριτή- και πάλι χωρίς να φορά χειροπέδες- ο πρώην υπουργός ευχήθηκε χρόνια πολλά στους δημοσιογράφους και είπε "συγγνώμη που είστε τέτοια ημέρα εδώ".

Σε ανακοίνωση που υπογράφει ο καθηγητής Λεωνίδας Κοτσαλής, πληρεξούσιος δικηγόρος του πρώην υπουργού, και στην οποία εκφράζονται οι νομικές θέσεις και των λοιπών πληρεξουσίων δικηγόρων (κ.κ. Ιωάννη Νικολάου, Ιωάννη Παγορόπουλου και Γρηγορίου Τσόλια) γίνεται λόγος για «θεαματικό» ή «θεατρικό» τρόπο που εκτελέστηκε το ένταλμα σύλληψης κατά του εντολέα τους το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, ενώ υπογραμμίζεται πως δεν προηγήθηκε κλήση του πελάτη τους σε απολογία.

Το πόρισμα, πάντως, της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών στο οποίο στηρίχτηκαν οι ποινικές διώξεις με βαρύτατες κατηγορίες είναι καταπέλτης και «καίει» τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ.
πηγη newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: