10.4.12

Θα συνεργαζόμουν και με Βενιζέλο και με Σαμαρά, λέει η Ντ.Μπακογιάννη...


«Η Δημοκρατική Συμμαχία είναι το μόνο κόμμα, το οποίο ευθαρσώς δηλώνει 'ναι, θα συνεργαστούμε, γι’ αυτό βάλτε μας μέσα στη Βουλή', διότι εμείς είμαστε το κόμμα το οποίο θα συνεργαστεί στην ευρωπαϊκή προοπτική, στο... ευρωπαϊκό αύριο, μέσα στην Ευρώπη» δήλωσε πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη στον ΒΗΜΑ 99,5.

«Η λογική της άρνησης της συνεργασίας, είναι μια λάθος λογική σήμερα. Η χώρα χρειάζεται συνεργασίες, η χώρα χρειάζεται ευρύτερες συμμαχίες» σημείωσε η κυρία Μπακογιάννη και πρόσθεσε: «Εγώ είπα ότι μπορώ να συνεργαστώ με όλες τις δυνάμεις, οι οποίες είναι αποφασισμένες να κρατήσουν την Ελλάδα μέσα στο ευρώ, να εφαρμόσουν τις μεταρρυθμίσεις, επιτέλους -που δεν έγινε καμία- και είναι αποφασισμένες η Ελλάδα να ξανασταθεί όρθια μέσα στην ευρωζώνη. Αυτό σημαίνει ότι και με το Σαμαρά και με το Βενιζέλο (θα συνεργαζόμουν)».

«Άλλαξέ το!»

Η Δημοκρατική Συμμαχία κατεβαίνει στις εκλογές με το σύνθημα «Φταίει το κράτος, όχι εσύ. Άλλαξέ το». Η καμπάνια της βασίζεται σε video και banner μέσω Διαδικτύου, ενώ προτάσσει πέντε πολιτικούς άξονες: Ανάπτυξη με πρόσωπο: νέες δουλειές στον ιδιωτικό τομέα, σύγχρονο και διαφανές πολιτικό σύστημα, εφαρμογή των κανόνων χωρίς διακρίσεις, η Ελλάδα έχει θέση και άποψη στην Ευρώπη και σύγχρονο κοινωνικό κράτος που υπηρετεί και δεν επιβαρύνει τον πολίτη.

«Η ρίζα του προβλήματος είναι η κρατική δυσλειτουργία. Η λύση είναι η αλλαγή των δομών που διαιωνίζουν την πελατειακή αντίληψη. Η λύση είναι στο χέρι των πολιτών που με την ψήφο τους έχουν τη δύναμη να καθορίσουν την επόμενη ημέρα. Η αλλαγή βρίσκεται στην απόφαση των πολιτών να ψηφίσουν δημιουργικά και θετικά επιλέγοντας την ευρωπαϊκή και σύγχρονη πορεία της Ελλάδας», αναφέρει η Δημοκρατική Συμμαχία...


Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: