22.4.12

Βενιζέλος: "Κι ο Θωμάς πίστεψε όταν ένιωσε ότι έχει απέναντί του αληθινό λόγο"...


Ο Σαμαράς είναι εγκλωβισμένος τραγικά στη λογική της κομματικής αυτοδυναμίας και της δικής του πρωθυπουργίας...
Ανήμερα της γιορτής του άπιστου Θωμά, ο κ. Βενιζέλος σχολίασε στην αρχή της ομιλίας του ότι "κι ο Θωμάς πίστεψε όταν ένιωσε ότι έχει απέναντί του αληθινό λόγο".

Επίθεση γι’ άλλη μια φορά στον... πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας έκανε ο Ευ. Βενιζέλος στην ομιλία του από την Κοζάνη, λέγοντας πως είναι «εγκλωβισμένος τραγικά στη λογική της κομματικής αυτοδυναμίας και της δικής του πρωθυπουργίας, την οποία θεωρεί ότι του τη χρωστά το έθνος και η ιστορία... Ένας κομματικός εγωισμός, θυμίζει παλιές εποχές, εκτός τόπου και χρόνου και δεν συμβιβάζεται με τις νέες συνθήκες που υπάρχουν στη χώρα μας».

Όμως και κατά των αριστερών δυνάμεων μίλησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισημαίνοντας: «Μπορούν να προσφέρουν ολοκληρωμένη λύση;..., Να λέμε και να μην κάνουμε τίποτα, να μην διαμορφώνουμε συνθήκες να γίνουν αυτά που πρέπει να γίνουν;»

Όσον αφορά στους αναποφάσιστους, δυσαρεστημένους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ ανέφερε: "Περιμένουν αναποφάσιστοι, να ακούσουν, δεν πάνε αλλού, ανήκουν στη δημοκρατική παράταξη, αυτοί θα δώσουν την πρωτιά στο ΠΑΣΟΚ".

Σχετικά με το λάθος του ΠΑΣΟΚ, σχολίασε: «Λάθος μας ότι αναλάβαμε ένα φορτίο που θα έπρεπε να είναι φορτίο όλων των πολιτικών δυνάμεων, να σηκώσουμε όλοι μαζί τον σταυρό του μαρτυρίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: