16.4.12

Συνεχίζεται η απολογία (ΒΙΝΤΕΟ)...



Σύμφωνα με πληροφορίες ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα αρνηθεί όλες τις κατηγορίες, ακόμα και τις μίζες. Θα ισχυριστεί ότι όλα τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται, της δωροδοκία και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος είναι ... παραγεγραμμένα. Επίσης θα υποστηρίξει πως δεν βρέθηκαν ύποπτα εμβάσματα στον λογαριασμό του, οι off shore εταιρείες δεν του ανήκουν και στα αντικείμενα που έχουν κατασχεθεί δεν βρέθηκε κάτι το μεμπτό.



Ωστόσο άξιο απορίας είναι το πως θα δικαιολογήσει το γεγονός ότι φιλικά και συγγενικά του πρόσωπα είχαν τις συγκριμένες εταιρείες αλλά και το πως κατέληγαν από τις off shore δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σε λογαριασμούς συγγενικών του προσώπων. Όπως π.χ της θείας της συζύγου του η οποία με σύνταξη 700ευρώβρέθηκαν στον λογαριασμό της 3 εκευρώαπό την εταιρεία «Torcaso» η οποία φέρεται να εμπλέκεται στην αγοραπωλησία ακινήτων του πρώην υπουργού.



Παράλληλα για την αγορά των υποβρυχίων αναμένεται να ρίξει όλες τις ευθύνες στην ηγεσία του - τότε - ΚΥΣΕΑ όπως είχε κάνει και στο πρόσφατο παρελθόν. Ο ίδιος θα πει σύμφωνα με πληροφορίες πως ακολούθησε την τυπική διαδικασία μετά την γνωμοδότηση του ΚΥΣΕΑ. Μάλιστα θα ζητήσει να κληθούν ως μάρτυρες τα μέλη του ανώτατου οργάνου του υπουργείου Άμυνας εκείνης της περιόδου.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος και οι συνήγοροι του θα υποβάλλουν αίτημα αποφυλάκισης του πρώην υπουργού με την δικαιολογία ότι είναι το πλέον αναγνωρίσιμο πρόσωπο στην χώρα και δεν τίθεται θέμα διαφυγής καθώς μέχρι σήμερα έχει παρουσιαστεί όποτε τον έχουν καλέσει οι δικαστικές αρχές.

Για τους TOR - M1 ο πρώην υπουργός αναμένεται πως δεν θα ανοίξει τα χαρτιά του. Θα ισχυριστεί πως δεν έχει γνώση της δικογραφίας και θα ζητήσει να μιλήσει γι’ αυτό το θέμα αργότερα.
πηγη real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: