6.4.12

Ραγκούσης: Αν επιστρέψουν οι διαγραφέντες, ο πολίτης θα πει "αυτοί εδώ με δουλεύουν"...


Παραθέτω ένα απόσπασμα σχετικά με την επιστροφή των διαγραφέντων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, από τη σημερινή συνέντευξη του Γιάννη Ραγκούση στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ και στο δημοσιογράφο Βασίλη Βασιλόπουλο:
Οι αποφάσεις γύρω από το...
αν η χώρα θα έχει μία ευρωπαϊκή προοπτική ή όχι, αν θα παραμείνει στο ευρώ ή δεν θα παραμείνει στο ευρώ, δεν είναι αποφάσεις, ξέρω εγώ, κάποια άρθρα ενός νομοσχεδίου, διαφωνούμε σε κάποια επιμέρους ζητήματα. Αυτά είναι κεντρικά ζητήματα για το παρόν και το μέλλον της χώρας, είναι ιστορικές αποφάσεις, θα τις χαρακτήριζα. Άρα, υπό αυτή την έννοια, τώρα το ΠΑ.ΣΟ.Κ., εγώ σας...


...ξαναλέω τι νομίζω ότι πρέπει να κάνει και, άρα, όσοι υπηρετήσουν προεκλογικά το ΠΑ.ΣΟ.Κ. σε καμία απολύτως περίπτωση δεν νομίζω ότι δικαιούνται να μπερδέψουν το μήνυμα που θα στείλει το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στους πολίτες.
(...)
Θα γίνει ζημιά, θα γίνει μεγάλη ζημιά, διότι ο πολίτης σε αυτή την περίπτωση θα πει: εδώ, ετούτοι εδώ με δουλεύουν, προσπαθούν να είναι και με τον «Αστυφύλαξ και με τον Χωροφύλαξ» και αυτό θα το πληρώσουμε. Δηλαδή, αντί να μας κάνει καλό, όπως μπορεί τα παλιά χρόνια να έκανε καλό, θα μας κάνει κακό σε αυτή τη φάση, γιατί ξέρετε οι πολίτες, πια, δεν ανέχονται τις μισές αλήθειες, δεν ανέχονται, πολύ περισσότερο και ακόμα χειρότερα, το ψέμα. Δεν το ανέχονται.

www.parapolitiki.com
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: