25.4.12

Λοβέρδος: Δεν ήμουν ποτέ στενός συνεργάτης του Παπανδρέου...


«Ολοι ξέρουν πως με τον Γιώργο Παπανδρέου δεν ήμουν ποτέ στενός συνεργάτης», υποστήριξε ο υπουργός Υγείας και υποψήφιος βουλευτής στη Β' Αθήνας με το ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας σήμερα στο «Ράδιο 9».

Ωστόσο, ο ίδιος ...
ξεκαθάρισε πως στηρίζει τον τέως πρωθυπουργό, όπως έκανε άλλωστε και με τον Κώστα Σημίτη.

Αναφερόμενος στην επόμενη ημέρα των εκλογών, ο Ανδρέας Λοβέρδος επισήμανε πως πρωθυπουργός θα πρέπει να είναι κάποιος που γνωρίζει την πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας και επικαλέστηκε τον κ. Παπαδήμο που όταν ήρθε, σε αντίθεση με τώρα, δεν ήξερε πολλά πράγματα. Τόνισε, δε, πως η χώρα θα πρέπει στις 7 Μαΐου να έχει κυβέρνηση.

Παράλληλα, ο υπουργός Υγείας αναφερόμενος στη λειτουργία των νοσοκομείων επισήμανε ότι ναι μεν υπάρχουν χρήματα για να λειτουργήσουν το 2012, αλλά κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι το 2013 δεν θα κλείσει το 20% των δημοσίων νοσοκομείων της χώρας.

«Αν δεν περιοριστεί η ύφεση και δεν υπάρξει ανάπτυξη ο ΕΟΠΠΥ δεν θα έχει τη δυνατότητα να πληρώσει τα νοσοκομεία», συμπλήρωσε.

«Η συνείδηση μου είναι καθαρή, πιστεύω αυτά που έκανα και κάνω αυτά που πιστεύω. Αν δεν τα πίστευα θα έφευγα, δεν λέω ότι μου είπε κάποιος τρίτος να τα κάνω πιστεύω ότι αυτά η Ελλάδα θα τα είχε κάνει μόνη της», κατέληξε ο Ανδρέας Λοβέρδος...

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: