17.4.12

Η τελευταία συνέντευξη του «Αρχάγγελου»!...



Όταν έρθει η στιγμή και φύγει από τη ζωή, το μόνο που θέλει είναι να τον θυμάται ο κόσμος ως έναν "KANONIKO ANΘΡΩΠΟ, που το μόνο που έκανε ήταν να τραγουδάει και να το κάνει καλά".
Δείτε ξεχωριστές φωτογραφίες του μεγάλου μας λαϊκού τραγουδιστή ....

Ο μεγάλος λαϊκός ερμηνευτής είναι από τους ανθρώπους που διακατέχονται από το αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινό τους, και αισθάνεται ένας "κανονικός άνθρωπος".

Μιλώντας στο "Down Town", ο ... Δημήτρης Μητροπάνος αποκάλυψε πως, παρά τα 45 χρόνια που έχει διανύσει στην ελληνική δισκογραφία, σε κάθε του πρεμιέρα ή συναυλία, διακατέχεται από τρακ. Θυμάται, μάλιστα, πως πριν από χρόνια, τον είχε επισκεφθεί στο κέντρο που τραγουδούσε, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, ο οποίος είχε καθίσει και πρώτο τραπέζι, πίστα. Θυμάται πως μόλις τον είδε, έτρεμαν τα πόδια του και μετά δυσκολίας τραγουδούσε, αλλά το θεωρεί φυσιολογικό, αφού απέναντί του είχε έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες.


Επιπρόσθετα, ο καταξιωμένος καλλιτέχνης αποκαλύπτει πως ποτέ δεν έμαθε μουσική ή κάποιο μουσικό όργανο, καθώς ήταν τεμπέλης σε αυτό τον τομέα. Στα νιάτα του ήταν "αλήτης", όπως λέει, αφού του άρεσε να κάνει τις τρέλες του: Ξενύχτησε, κατανάλωσε αρκετό αλκοόλ, κυνήγησε γυναίκες... Όλα, βέβαια, στα πλαίσια που δεν ήταν ενοχλητικά για κανέναν, αλλά ταυτόχρονα ήταν απολαυστικά για τον ίδιο.



Ο Δημήτρης Μητροπάνος, έχει φτάσει σε μια φάση της ζωής του που δε φοβάται το θάνατο. Έχει περάσει σοβαρές ασθένειες και λέει πως πήγε μέχρι τον άλλο κόσμο και ξαναγύρισε. Θυμάται όταν κινδύνευσε η ζωή του λόγω μόλυνσης από σταφυλόκοκκο, πέρασε 60 βασανιστικές μέρες στο νοσοκομείο, μέχρι, τελικά, να πάει στη Γαλλία για να του πουν πως χρειαζόταν μια μεταμόσχευση νεφρού, η οποία ήταν υπόθεση ρουτίνας.


Όταν έρθει η στιγμή και φύγει από τη ζωή, το μόνο που θέλει είναι να τον θυμάται ο κόσμος ως έναν "κανονικό άνθρωπο, που το μόνο που έκανε ήταν να τραγουδάει και να το κάνει καλά".

















































Δεν υπάρχουν σχόλια: