17.4.12

Πυρά Βενιζέλου κατά ΝΔ για οικονομικές προτάσεις ...


Επίθεση κατά του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, τον οποίο κατηγόρησε για προχειρότητα και παλαιοκομματική προσέγγιση. Όπως είπε ο κ. Βενιζέλος κατά την... παρουσίαση των θέσεων του κόμματός του για την κοινωνική πολιτική, με βάση τις φοροελαφρύνσεις τις οποίες προτείνει και ετοιμάζεται να παρουσιάσει η ΝΔ, τα επιπρόσθετα μέτρα που θα απαιτούνταν τον Ιούνιο δεν θα ήταν 11 δισ. ευρώ αλλά θα αυξάνονταν στα 20 δισ. ευρώ.

Ο κ. Βενιζέλος ανακοίνωσε πως η ρύθμιση χρεών για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά θα επεκταθεί και στις ατομικές επιχειρήσεις και για οφειλές έως 25.000 ευρώ. Μάλιστα, όπως σημείωσε, είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο της Ενωσης Ελληνικών Τραπεζών Βασίλη Ράπανο ο οποίος τον διαβεβαίωσε πως το ελληνικό τραπεζικό σύστημα βρίσκεται σε ετοιμότητα για τη διευθέτηση των μη εξυπηρετούμενων δανείων.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παρουσίασε τις προγραμματικές θέσεις του Κινήματος για το δίκτυο κοινωνικής προστασίας, όπου βασικό πρόβλημα προς αντιμετώπιση είναι η ανεργία. Έκανε λόγο, επίσης, για αύξηση των πόρων του ΕΣΠΑ με στόχο την αντιμετώπιση της ανεργίας κατά 250 εκατ. ευρώ.

voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: