16.4.12

Γιώργος Βλάχος η Βορίδης?...


Η μετακίνηση του Μάκη Βορίδη από τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό στη Νέα Δημοκρατία και η επάνοδος του Γιώργου Βλάχου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και τα...
ψηφοδέλτια της γαλάζιας Παράταξης, μετά την «περιπέτεια» της...
καταψήφισης του Μνημονίου ΙΙ και της διαγραφής του από τον Αντώνη Σαμαρά, διαμορφώνει νέες ισορροπίες στην Περιφέρεια Αττικής.

Στην τρίτη, αλλά τη μεγαλύτερη γεωγραφικά εκλογική Περιφέρεια του Λεκανοπεδίου της Αττικής, όπου οι δυο πολιτικοί αναμένεται να μονομαχήσουν για την πρωτιά στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 6ης Μαϊου, όπως προκύπτει από δημοσκοπήσεις που έχουν διενεργηθεί το τελευταίο διάστημα.

Ο Γιώργος Βλάχος είναι μετά το 2004 ο απόλυτος κυρίαρχος στην Περιφέρεια Αττικής, έχοντας σταθερά την πρωτιά, και μάλιστα με σημαντικό αριθμό ψήφων. Ο πρώην υφυπουργός των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας έχει παραδοσιακά τη στήριξη του καραμανλικού στρατοπέδου, που παραμένει πανίσχυρο στο Λεκανοπέδιο της Αττικής, αυτή τη φορά ωστόσο αναμένεται να έχει σκληρό ανταγωνισμό από τον Μάκη Βορίδη.

Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών της κυβέρνησης Παπαδήμου είναι εξαιρετικά προβεβλημένος, πολλά μεσαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας συνωστίζονται γύρω του, προβλέποντας ότι θα διαδραματίσει ρόλους στο μέλλον, ως εκπρόσωπος της γενιάς των σαραντάρηδων, ενώ διατηρεί με τη σειρά του προσβάσεις στο καραμανλικό στρατόπεδο, καθώς την τελευταία διετία συναντήθηκε αρκετές φορές με τον ίδιο τον Κώστα Καραμανλή στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού στην Παναγή Κυριακού.

Η μονομαχία του Μάκη Βορίδη με τον Γιώργο Βλάχο για την πρωτιά στην Περιφέρεια Αττικής, αναμένεται να είναι από τις πλέον ενδιαφέρουσες στην εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαϊου.

statesmen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: