16.4.12

Η εντυπωσιακή φιέστα και η ημερομηνία...


Η ημερομηνία διεξαγωγής της φιέστας δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή και στον Πειραιά προσπαθούν να βρουν την κατάλληλη στιγμή ώστε να πραγματοποιηθεί η ερυθρόλευκη γιορτή, διότι υπάρχουν και ορισμένες δυσκολίες.



Η ... κανονική διάρκεια της Super league ολοκληρώνεται στις 22 Απριλίου, ενώ την επόμενη εβδομάδα (28/4) ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στον τελικό του Κυπέλλου τον Ατρόμητο, έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του τροπαίου και την επίτευξη του νταμπλ.



Η λογική, μέχρι πρότινος, έλεγε πως η κατάλληλη ημερομηνία για την φιέστα θα ήταν την Κυριακή 6 Μαΐου, όμως, αυτό δεν γίνεται να συμβεί, καθώς εκείνη την ημέρα θα πραγματοποιηθούν οι εθνικές εκλογές. Σαν σκέψη, βέβαια, υπάρχει το ενδεχόμενο η φιέστα να γίνει το Σάββατο 5 Μαΐου, αλλά στον Ολυμπιακό ακόμη δεν έχουν κατασταλάξει.



Επίσης, το Σαββατοκύριακο, 12-13/Μαΐου, το πιθανότερο είναι πως θα γίνουν επαναληπτικές εκλογές (εκείνο το τριήμερο παράλληλα η ομάδα μπάσκετ θα αγωνίζεται στο Final-Four της Κωνσταντινούπολης), ενώ την ερχόμενη εβδομάδα οι ερυθρόλευκοι θα ταξιδέψουν στην Αυστραλία για το φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Melbourne Victory στις 19 Μαΐου.

RedPlanet

Δεν υπάρχουν σχόλια: