14.4.12

Σε φθινοπωρινό φόντο το Πάσχα με μικρή πτώση της θερμοκρασίας και βροχές...


Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από σήμερα Μ.Σάββατο, με μικρή πτώση της θερμοκρασίας, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Παρόμοιος θα είναι ο καιρός και την Κυριακή του Πάσχα, ενώ από τη Δευτέρα αναμένεται βελτίωση και άνοδος της θερμοκρασίας.
Πιο συγκεκριμένα..., βροχερός αναμένεται να είναι ο καιρός το Μ.Σάββατο. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5-7 και τοπικά είναι πιθανό να φτάσουν και τα 8 μποφόρ (νησιά ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα). Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

Σε μικρή πτώση θα είναι η θερμοκρασία και την Κυριακή του Πάσχα με τους ανέμους, ωστόσο, στα πελάγη να εξασθενούν κυρίως από το βράδυ και θα πνέουν με ένταση 5-7 μποφόρ. Βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται κυρίως τις απογευματινές ώρες στα βόρεια, στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.

Τη Δευτέρα του Πάσχα αναμένεται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας και οι άνεμοι θα πνέουν 4-6 μποφόρ. Στα δυτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Βροχές πιθανώς να σημειωθούν στα ορεινά.

Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού και την Τρίτη του Πάσχα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα. Οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση 4-6 και πιθανόν 7 μποφρό. Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου....

Δεν υπάρχουν σχόλια: