27.4.12

Γκουαρντιόλα τέλος από Μπαρτσελόνα!...


Η Μπαρτσελόνα ήθελε να κρατήσει τον Πεπ Γκουαρντιόλα, αλλά ο ίδιος έχει πάρει την απόφασή του που θα ανακοίνωνε την Παρασκευή.

Έτσι, ο Πεπ είπε στους παίκτες του "παιδιά, αφήνω τη Μπάρτσα", στη σημερινή προπόνηση, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά το ... τέλος μιας απόλυτα επιτυχημένης συνεργασίας.

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό Οna FM, την επομένη του αποκλεισμού από την Τσέλσι, ο πρόεδρος τους συλλόγου της Καταλονίας, Σάντρο Ροσέλ, επισκέφθηκε τον Γκουαρντιόλα στο σπίτι του στις 9 το πρωί, με τη συνάντηση να ολοκληρώνεται 3 ώρες αργότερα.

Ο ίδιος του είχε προτείνει λευκή επιταγή για να συνεχίσει την συνεργασία με το σύλλογο, αλλά ο ίδιος δεν φάνηκε να μεταπείθεται από την - ομολογουμένως - δελεαστική πρόταση.

Ο Γκουαρντιόλα πήγε στη σημερινή προπόνηση, μίλησε ξανά με τον Ροσέλ ανακοινώνοντας του την οριστική απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο τεχνικός της ομάδας της Καταλωνίας, αναμένεται να μιλήσει για την απόφαση αποχώρησής του κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που θα παραχωρήσει εντός της ημέρας.
woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: