6.4.12

Επιστρέφουν όλοι οι διαγραφέντες στο ΠΑΣΟΚ...


Σφοδρή επίθεση Βενιζέλου κατά Σαμαρά...
Αναφερόμενος στον Αντώνη Σαμαρά και τη ΝΔ, ο Βενιζέλος στην ομιλία του στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, είπε "δεν είχε τίποτα συγκεκριμένο ή εφαρμόσιμο να πει ο κ. Σαμαράς κι έκανε λόγο για μια αόριστη επαναδιαπραγμάτευση". Ενώ συνέχισε λέγοντας "δεν μιλώ μόνο για... μικρές αριστερές δυνάμεις αλλά και για τη Νέα Δημοκρατία με τις παλινωδίες της κατάφερε να διαπαιδαγωγήσει μέρος των στελεχών της σε αντιμνημονιακή πολιτική και τώρα αρνείται να πει με καθαρό τρόπο ποια είναι η πολιτική της στόχευση και τι προτείνει στον Έλληνα πολίτη. Ο δικός μας στρατηγικός στόχος είναι ο εκλογικός μας στόχος, η νίκη, η πρωτιά! Η κεντρικήθέση μας και το ΠΑΣΟΚ να έχει καθοριστικό ρόλο σε πολιτικές εξελίξεις".

Κατά τον Βενιζέλο 10 είναι οι θεμελιώδεις προϋποθέσεις της ανάπτυξης:

-Δημοσιονομική σταθερότητα
-Χρηματοοικονομική σταθερότητα και διοχέτευση ρευστότητας στην πραγματική οικονομία
-Πολιτική σταθερότητα και ισχυρή πολιτική διεύθυνση της χώρας.
-Αποκατάσταση διεθνούς εμπιστοσύνης προς την Ελλάδα
-Ασφάλεια δικαίου
-Σταθερό εθνικό φορολογικό σύστημα αμετάβλητο για δέκα χρόνια
-Φιλοεπενδυτική δημόσια διοίκηση
-Στήριξη τοπικών κοινωνιών
-Εθνικό παραγωγικό μοντέλο με καθαρές προτεραιότητες και στοχους

Τέλος, ο Βενιζέλος κάλεσε όλα τα στελέχη να συστρατευτούν στη μάχη των εκλογών. Όπως επισήμανε: Οφείλω να κάνω μια κίνηση ενότητας ως νέος πρόεδρος, απέναντι στην οποία απαιτείται υπεύθυνη πρόταση γιατί δεν μπούμε να επαναλαμβάνουμε αυτές τις ευκαιρίες. Το ΠΑΣΟΚ είναι ανοικτό και συντεταγμένο κόμμα που θα δώσει κρίσιμες μάχες στη Βουλή, με πρωταγωνίστρια την Κοινοβουλευτική Ομάδα αυτής της περιόδου. Το ΠΑΣΟΚ αναλαμβάνει ευθύνες για την άσκηση πολιτικής διακυβέρνησης του τόπου, έτσι υπηρετούμε αρχές αλληλεγγύης και συνοχής, έτσι επιτελούμε το πατριωτικό μας καθήκον.

Καλώ όλα τα κοινοβουλευτικά στελέχη να στρατευτούν στη μάχη των εκλογών, όλα τα στελέχη εντάσσονται στα ψηφοδέλτια, όλα τα στελέχη που ήταν στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ το 2009 καλούνται να επανενταχτούν σε αυτήν την προσπάθεια εφόσον αποδέχονται συνειδητά το πλαίσιο που έθεσα και είναι αυτονόητο για το ήθος της παράταξης. Στην πιο σκληρή κρίσιμη μάχη για την πατρίδα είμαστε όλοι μαζί, μαζί με τους πολίτες. Για την οριστική υπέρβαση της κρίσης για να δώσουμε ελπίδα στον τόπο... Ο στόχος είναι επιβεβλημένος Εμπρός, όλοι μαζί στην προσπάθεια για νίκη και πρωτιά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: