14.4.12

ΑΧΑΪΑ: Επιτέθηκαν με καρέκλες σε πολιτικό...


Μέχρι και... καρέκλες πέταξαν σε υποψήφιο και στη συνοδεία του θέλοντας να τον διώξουν από τον τόπο τους! Όλα αυτά σε χωριό λίγο έξω από την Πάτρα και φυσικά ως αποτέλεσμα της οργής που επικρατεί στους πολίτες, οι οποίοι βλέπουν πολιτικούς και ...
όχι απλώς τους γυρνούν την πλάτη, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις δεν διστάζουν ακόμα και να τους... πάρουν στο κυνήγι. Και, φυσικά, πρώτοι στη λίστα της αγανάκτησης είναι όσοι προέρχονται από τα λεγόμενα «μνημονιακά» κόμματα. Όχι βέβαια πως την γλιτώνουν έτσι εύκολα και οι υπόλοιποι με τόση απόγνωση που υπάρχει ελέω σκληρών οικονομικών μέτρων... Πάντως το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη σε ένα καφενείο στο χωριό Περιστέρα, (κοντά στην βιομηχανική περιοχή της Πάτρας), το προηγούμενο Σάββατο, όταν στο πλαίσιο της περιοδείας του εθεάθη ο υποψήφιος βουλευτής. Πρόκειται για πολιτικό που ανήκει σε «μικρό» κόμμα αλλά με πολυετή προσωπική εμπειρία στην πολιτική. Ο ίδιος μπήκε χαμογελαστός στο καφενείο αλλά μάλλον ένιωσε να... παγώνει το αίμα του όταν είδε ότι όλοι γύρισαν αγριεμένοι προς το μέρος του. Μάλιστα για να... σπάσει τον πάγο αναγκάστηκε να τους ρωτήσει μισοχαμογελώντας: «Να μείνω ή να φύγω;». «Αν θες να πιεις καφέ, εσύ και η παρέα σου, κάτσε και σε κερνάμε. Μην μας πεις όμως τα... ίδια», του απάντησε ένας από τους θαμώνες ενώ τα βλέμματα όλων συνέχισαν να είναι... κολλημένα πάνω του. Ο πολιτικός δεν άφησε την ευκαιρία να... πέσει κάτω και κάνοντας το σχετικό νεύμα στη συνοδεία του πέρασαν όλοι μέσα στο καφενείο και κάθισαν σε τραπέζι. Και τότε ο πολιτικός έκανε το... λάθος. Ποιο ήταν αυτό; Προφανώς θεώρησε πως επειδή του είπαν να μείνει μπορούσε να βγάλει ...λόγο.

Τον έβριζαν
Το τι έγινε μες το καφενείο, δεν περιγράφεται! Θαμώνες πετάχτηκαν από τις καρέκλες βρίζοντας τον πολιτικό. Ένας μάλιστα σηκώθηκε σηκώνοντας στον αέρα την καρέκλα του και ρίχνοντάς την προς το μέρος που καθόταν ο υποψήφιος. Και το θέμα είναι ότι την κίνησή του την μιμήθηκαν κι άλλοι με αποτέλεσμα στο καφενείο να επικρατήσει πρωτοφανής αναστάτωση. Ο πολιτικός και οι συνοδοί του σηκώθηκαν άρον άρον προσπαθώντας να ξεφύγουν.
Βέβαια οι κάτοικοι συγκρατήθηκαν δίνοντάς τους τον χρόνο να φύγουν...


dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: