9.4.12

Στο έλεος του «τυφώνα Μιλένα» οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στη Β΄ Αθήνας...


Τσατάλια έχουν γίνει τα νεύρα πολλών βουλευτών (και υποψηφίων) του ΠΑΣΟΚ στη Β΄Αθηνών από τα όσα εκστομίζει η Μιλένα Αποστολάκη σε διαδοχικές της συνεντεύξεις. Αν και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα Βενιζέλου- προφανώς κατάλαβε ότι αυτή...
κυρίως εννοούσε όταν μίλησε για καταξιωμένα και σεμνά πρόσωπα που δεν ζητούν τίποτα, η κυρία Αποστολάκη συνεχίζει την αντιμνημονιακή ρητορική.


Οι συνυποψήφιοί της, αν και διαπιστώνουν ότι δεν «περπατάει», εκνευρίζονται, βλέποντας ότι ψαρεύει σε θολά νερά, χαϊδεύοντας τα αυτιά των ψηφοφόρων και αφήνοντας τους άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα.
Ήδη αρκετοί έχουν στείλει τα σχετικά μηνύματα στην ηγεσία, αλλά φοβούνται ότι η ασυλία της οποίας φαίνεται να τυγχάνει η Μιλένα θα συνεχιστεί.
Ενδεικτική της αντιμνημονιακής ρητορικής της κυρίας Αποστολάκη είναι η σημερινή της συνέντευξη στον ΒΗΜΑ FM, απόσπασμα της οποίας σας παραθέτουμε, με την υποσημείωση ότι υπουργός Οικονομικών στο Μνημόνιο 2 ήταν ο Ευ. Βενιζέλος:
«Η δεύτερη δανειακή σύμβαση είχε ένα καταιγισμό υφεσιακής ανακύκλωσης με χαρακτηριστικότερο δείγμα την εμμονή των δανειστών μας στη μείωση των μισθών στον ιδιωτικό τομέα.
Σ ένα μεγάλο βαθμό αυτός ο καταιγισμός των ακόμα δυσμενέστερων και επαχθέστερων μέτρων με υφεσιακό χαρακτήρα, άρα και αδιέξοδο για την έξοδο της χώρας από την κρίση ,όχι απολύτως, οφείλεται σε δική μας υπαιτιότητα. Στο γεγονός ότι μια κυβέρνηση η οποία θέλω να θυμίσω ότι το 2009 είχε μια πρωτόγνωρη νομιμοποίηση και μια πρωτόγνωρη λαϊκή εντολή, με τις δικές της υπαιτιότητες, με τις δικές της ευθύνες, με τις δικές της καθυστερήσεις, τις δικές της αστοχίες ήταν σ΄ ένα πολύ μεγάλο βαθμό υπαίτια γι αυτό τον καταιγισμό μέτρων σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας».
Τόσο καλά…

ΑρΠα
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: