12.4.12

Δεν απαντά η κυβέρνηση για την επίθεση στο Μ. Λώλο...













" Μαύρη λίστα" για τους "εχθρούς της ενημέρωσης"...

«Περιμένουμε το όνομα του ενόχου. Αλλιώς θα τους βρούμε εμείς. Τα στοιχεία τα έχουμε». Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε χθες ο πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ Γιώργος Σαββίδης, κατά τη ... διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του Μάριου Λώλου. Η ΠΟΕΣΥ προτείνει προς τις δημοσιογραφικές ενώσεις την ενεργοποίηση της «Μαύρης λίστας» για τους «εχθρούς της ενημέρωσης» με υπουργούς και πολιτικά στελέχη των οποίων τα ονόματα, οι φωτογραφίες και η εικόνα τους δεν θα αναφέρονται για όσο διάστημα ο Τύπος και οι άνθρωποι του βρίσκονται υπό διωγμό.

Ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Δ. Τρίμης που συμμετείχε στην αντιπροσωπεία που επισκέφτηκε την προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένη Ράικου για την υπόθεση του Μ. Λώλου ανέφερε πως τα ονόματα των ενόχων τα γνωρίζουν από το ίδιο βράδυ. «Ζητάμε να αποδοθούν κατηγορίες στο σύνολο της διμοιρίας και να προχωρήσει η υπόθεση στη δικαιοσύνη για να βρεθεί και να καταδικαστεί ο ένοχος» Μέχρι τώρα πάντως η ΕΛΑΣ δια του αρχηγού της αντί άλλης απάντησης απέστειλε στις αστυνομικές μονάδες και την ΕΣΗΕΑ τον Κώδικα δεοντολογίας για το σεβασμό στη δουλειά των ανθρώπων της ενημέρωσης!
Το χτύπημα εναντίον του Μ . Λώλου είναι ένα χτύπημα σε όλους τους Έλληνες πολίτες που αντιδρούν στην πολιτική της κυβέρνησης, είπε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος Ντίνα Δασκαλοπούλου, σύντροφος του Μάριου Λώλου. «Ο Μάριος Λώλος από τύχη δεν έχασε τη ζωή του, ή δεν έμεινε ανάπηρος. Το χτύπημα ήταν τόσο δυνατό που προκάλεσε ζούληγμα στο κρανίο κατά ενάμιση εκατοστό», συμπλήρωσε.

Τα σκίτσα του Γιάννη Ιωάννου στο http://yannis-ioannou.com/

media-industry.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια: