14.4.12

Η Λίβερπουλ προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου Αγγλίας...


Η Λίβερπουλ νίκησε 2-1 την Εβερτον στο Γουέμπλει και προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου Αγγλίας, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 5 Μαίου. Αντίπαλος της θα είναι η νικήτρια του άλλου ημιτελικού (Τόττεναμ-Τσέλσι) ο οποίος θα διεξαχθεί την...
Κυριακή του Πάσχα, επίσης στο Γουέμπλει

Η Λίβερπουλ λοιπόν, μετά το Λιγκ Καπ, ελπίζει να κατακτήσει και το κύπελλο. Ο Αντι Κάρολ, σκόραρε στην τρίτη του ευκαιρία στο 86' (με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μπέλαμι) στέλνοντας την ομάδα του στον τελικό. Νωρίτερα, είχε αποτύχει από εξαιρετικές θέσεις να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Χάουαρντ (47' με κεφαλιά και 78' με σουτ).

Εως τότε πάντως, την παράσταση είχαν κλέψει τα αμυντικά λάθη των δύο ομάδων. Από αυτά άλλωστε, προήλθαν και τα γκολ. Η Εβερτον, προηγήθηκε στο 24' όταν Αγκερ και Κάραχερ μπερδεύτηκαν, η μπάλα κατέληξε στον αμαρκάριστο Γέλαβιτς, ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα του Τζόουνς. Αυτή ήταν ουσιαστικά και η μοναδική αξιόλογη φάση του α' μέρους.
Η Λίβερπουλ ισοφάρισε στο 62' με τον Σουάρες ο οποίος εκμεταλεύτηκε λάθος γύρισμα της μπάλας του Ντιστέν προς τον Χάουαρντ.

Λίβερπουλ: Τζόουνς, Τζόνσον, Άγκερ, Κάραγκερ, Σκρτελ, Τζέραρντ, Χέντερσον (75’ Μάξι), Ντάουνινγκ (84’ Μπέλαμι), Σπίρινγκ, Σουάρες, Κάρολ

Εβερτον: Χάουαρντ, Μπέινς (88’ Ανιτσέμπε), Χάιτινχα, Ντιστέιν, Νέβιλ, Γκίμπσον, Κέιχιλ, Όσμαν, Φελαϊνί, Γέλαβιτς, Γκιγιέ (68’ Κόλεμαν)

Δεν υπάρχουν σχόλια: