5.4.12

Το πρώτο κτίριο – φιλέτο του δημοσίου βγήκε στο σφυρί...


Το πρώτο κτίριο – φιλέτο του δημοσίου, το πρώην IBC στο οποίο λειτουργεί το Golden Hall του ομίλου Λάτση, βγήκε στο σφυρί και οι μνηστήρες είναι τρεις. Το βράδυ της Τετάρτης το ΤΑΙΠΕΔ ανακοίνωσε ότι υπήρξαν τρεις ενδιαφερόμενοι για το ακίνητο και ανέφερε ότι την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν τα ονόματα. Όμως...
, κάποιοι καλοθελητές τα έδωσαν ήδη τα ονόματα κι απ’ ότι καταλαβαίνουμε θα έχουμε μονομαχία Μπόμπολα με Λάτση και αουτσάιντερ μια εταιρεία η οποία έχει κατασκευάσει και λειτουργεί το εμπορικό κέντρο στο μετρό του Αγίου Δημητρίου.

Η Lamda Development του ομίλου Λάτση και η REDS που ανήκει στον όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ καθώς και η TALIMA μπαίνουν στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού. Ο Λάτσης το θέλει πολύ, άλλωστε είναι ο εκμισθωτής για πολλά χρόνια. Ο Μπόμπολας το διεκδικεί για άγνωστο λόγο και φαίνεται ότι αυτοί οι δύο θα μονομαχήσουν επί της Λ. Κηφισίας. Ο καθένας έχει και τα… όπλα του. Για παράδειγμα ο Λάτσης έχει στο ΤΑΙΠΕΔ έναν δικό του άνθρωπο, τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Κ. Μητρόπουλο που πήγε εκεί ενώ πριν ήταν στη Eurobank.

Ποσώς ενδιαφέρει τον κόσμο ποιος θα πάρει το φιλέτο, αυτό που είναι σημαντικό είναι το τελικό τίμημα. Διότι πάνω στη φούρια να εισπράξουν χρήματα ακούγονται κάτι ποσά για το κτίριο που δεν αγοράζεις ούτε σπίτι στη Φιλοθέη.

Αν είναι να το δώσουν μπιρ παρά το κτίριο καλύτερα να το κρατήσουν και να εισπράττουν τα ενοίκια.

Παρεπιπτόντως, το κτίριο αυτό που κτίστηκε το 2004 είναι τόσο αυθαίρετο που ο μακαρίτης ο Τρίτσης θα σηκωνόταν από εκεί που βρίσκεται...


http://www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: