3.4.12

«Ολυμπιακός όπως... Ρεάλ και Μπαρτσελόνα»...


Πανευτυχής για το δεύτερο πρωτάθλημα που κατέκτησε με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Νταβίντ Φουστέρ με δηλώσεις του στην ισπανική εκπομπή Punto Pelota, αποκαλύπτοντας παράλληλα πώς γιόρτασαν εκείνος και οι... συμπαίκτες του τη μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου.

«Είναι πολύ μεγάλη τιμή για μένα να έχω κατακτήσει δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα τα δύο χρόνια που είμαι εδώ. Η φετινή σεζόν ήταν δύσκολη και μέχρι πριν από 1,5 μήνα ο Παναθηναϊκός ήταν 5 βαθμούς μπροστά μας.

Υπήρξε, όμως, ριζική αλλαγή και δεν κατακτήσαμε μόνο το πρωτάθλημα, αλλά κάναμε και μία αξιοπρεπέστατη πορεία στην Ευρώπη», δήλωσε αρχικά ο Ισπανός και στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον Ερνέστο Βαλβέρδε:

«Τον εκτιμούν πολύ στην Ελλάδα. Ο κόσμος τον λατρεύει γιατί αναγνωρίζει ότι κάνει καλή δουλειά».

Όσον αφορά τον τρόπο που πανηγυρίστηκε το 39ο πρωτάθλημα, ο Φουστέρ αποκάλυψε: «Δεν κάναμε κάτι ιδιαίτερο, καθώς την Τετάρτη έχουμε ματς Κυπέλλου, συνεπώς η γιορτή ήταν... περιορισμένη. Παίξαμε μπουγέλο στα αποδυτήρια και ανοίγαμε το ένα μπουκάλι νερό μετά το άλλο».

Τέλος, εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από τη ζωή του στην Ελλάδα: «Έχω περάσει από όλες τις κατηγορίες του ισπανικού ποδοσφαίρου και ήρθα σε μία νέα χώρα για να αγωνιστώ σε μία σημαντικότερη ομάδα. Το να είσαι στον Ολυμπιακό είναι σαν να παίζει στη Ρεάλ Μαδρίτης ή την Μπαρτσελόνα».
woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: