9.4.12

Γκρίνια και...κουτσομπολιό στη Βουλή, λόγω απόντων!...



Σωρεία αντιδράσεων έχει προκαλέσει η στάση πολλών βουλευτών -ειδικά των δύο μεγάλων κομμάτων- οι οποίοι επέλεξαν να εκφράσουν τη διαμαρτυρίας τους στην... τροπολογία για τη χρηματοδότηση των κομμάτων.

Κι αυτό γιατί πολλοί από αυτούς που προσήλθαν και ψήφισαν έλεγαν ότι δεν είναι δυνατόν να το παίζουν κάποιοι αντάρτες εκ του ασφαλούς και οι άλλοι να εκτίθενται. "Αν είχαν κότσια ας έρχονταν να καταψήφιζαν.Όχι να το παίζουν αντάρτες από το twitter" ακούστηκε σε γαλάζιο πηγαδάκι.

Στο σύνολό τους πάντως οι απόντες έφτασαν τους 86 ενώ δεν ήταν λίγες και οι μπηχτές κατά των μικρότερων κοινοβουλευτικών κομμάτων που δεν ψήφισαν την τροπολογία αλλά θα εισπράξουν το χρήμα κανονικότατα.

Συγκεκριμένα από την ψηφοφορία απουσίασαν :

34 βουλευτές από το ΠΑΣΟΚ:Γ. Ραγκούσης, Ελ. Παναρίτη,Τ.Καραπαναγιώτη,Μ. Χρυσοχοΐδης ,Α. Μακρυπίδης ,Θ. Πάγκαλος, Χ.Κεφαλίδου,Δ. Κρεμαστινός,Θ. Παπαδόπουλος,Γ. Ντόλιος,Ελ. Τσιαούση,Συμεών Κεδίκογλου,Ηλ. Καρανίκας,Μ. Κλαυδιανού,Τ.Σιδηρόπουλος,Θ. Γικόνογλου,Εμμ. Στρατάκης,Μ. Σκραφνάκη,Χρ. Αράπογλου, Εύα Καιλή,Θαν. Οικονόμου, Αν.Γκερέκου, Σ.Ξυνίδης, Γ.Διαμαντίδης,Β. Γιουματζίδης,Θ. Τζάκρη,Μ. Όθωνας,Στ. Κουτμερίδης,Μ. Τζελέπης ,Σ. Μερεντίτη, Μ.Κατσαρού,Ευτ. Δαμιανάκης,Σ. Βαλυράκης και Ευ. Κουρουπάκη

14 βουλευτές από τη Ν.Δ:Ευγ. Τσουμάνη -Σπέντζα,Φ. Πιπιλή,Αρ. Σπηλιωτόπουλος,Κ. Μητσοτάκης,Π. Παναγιωτόπουλος,Μ. Βαρβιτσιώτης,Αργ. Ντινόπουλος,Κ. Καραμανλής,Ελ. Ράπτη,Σ. Αναστασιάδης,Μ. Παπαδόπουλος,Αντ. Σαμαράς, Αλ. Κοντός και Ολ. Κεφαλογιάννη.

Απουσίαζαν επίσης οι βουλευτές του ΚΚΕ πλην Σπ. Χαλβατζή και Γ.Ζιώγα που ψήφισαν "παρών, όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πλην Τσίπρα και Αμανατίδου, η Μίκα Ιατρίδη και Έλενα Κουντουρά από τους "Ανεξάρτητους Έλληνες" και οι Φώτης Κουβέλης, Σπύρος Κουβέλης,Βάσω Παπανδρέου, Γιώργος Βλάχος, Άρια Αγάτσα , Π. Δημητρουλόπουλος, Λ. Αυγενάκης, Σ. Χατζηγάκης, Γ.Λιάνης και Γ. Δημαράς.

apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: