29.4.12

Νιώθω γελοίος να κάθομαι να μιλάω δημοσίως για τα προσωπικά μου...


«Νιώθω γελοίος να κάθομαι να μιλάω δημοσίως για τα προσωπικά μου», λέει ο Αντώνης Κανάκης και μιλά για όσα τον ενοχλούν, το μέλλον του «Ράδιο Αρβύλα» και τον μεγαλύτερό του φόβο που είναι… να ... πεθάνει πριν τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη!

Επισημαίνοντας πως δεν έχει πρόβλημα να μιλήσει για τα προσωπικά του «μία στις τόσες, αλλά υπό ορισμένες συνθήκες και μέχρι ενός σημείου», ο παρουσιαστής επισημαίνει ότι είναι οξύμωρο να μιλάς δημόσια για την προσωπική σου ζωή.

Για το μέλλον του «Ράδιο Αρβύλα» η παρέα από την Θεσσαλονίκη δεν έχει ακόμα αποφασίσει: «πάντα μετά το τέλος της σεζόν αποφασίζουμε για το αν θέλουμε να πάμε ακόμα μία χρονιά. Πάντως, το “Ράδιο Αρβύλα” είναι ένας ζωντανός οργανισμός που αλλάζει συνεχώς». Το καλοκαίρι, πάντως, θα τον δούμε με την γνωστή παρέα του... τάκα τούκα στις παραλίες της Χαλκιδικής!

Ο Αντώνης Κανάκης, πάντως, θα μπορούσε να υπάρξει και εκτός τηλεόρασης. «Δεν έχω τέτοια θέματα. Εννοώ πως, πρώτον, δεν με ενδιαφέρει να υπάρχω ντε και καλά στα τηλεοπτικά και πως, δεύτερον, αισθάνομαι ότι από πάντα είχα και συνεχίζω να έχω πολλά μέσα μου για να εκφράσω», αναφέρει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως τον ενδιαφέρουν πολύ ο κινηματογράφος και η μουσική.

«Βρίσκομαι σε πολύ καλή επαγγελματική περίοδο, έτσι δέχομαι έμμεσες συνέπειες της κρίσης, όχι σε πολύ μεγάλο βαθμό πρέπει να ομολογήσω, έχοντας βεβαίως πλήρη κοινωνική συνείδηση ότι αποτελώ εξαίρεση», επισημαίνει σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο παρουσιαστής, ενώ τονίζει πως χαίρεται με την επιτυχία της εκπομπής και εκτιμά την σχέση που έχει αναπτύξει με τους τηλεθεατές.

Με αφορμή τις εκλογές της επόμενης Κυριακής, ο «Mr. Αρβύλα» δεν κρύβει το ενδιαφέρον του: «περιμένω να δω αν οι αγανακτισμένοι Έλληνες πολίτες ξαναψηφίσουν τα δύο ένοχα και υπεύθυνα για την σχεδόν καταστροφή της χώρας κόμματα. Αν το κάνουν, θα τα χάσω πραγματικά! Προσωπικά ελπίζω και πιστεύω ότι ο Έλληνας έχει φάει ένα πολύ δυνατό αφυπνιστικό χαστούκι τα τελευταία δύο χρόνια και ότι θα σεβαστεί τον εαυτό του και την χώρα του. Αν δεν συμβεί αυτό, μετά εμείς θα είμαστε υπεύθυνοι, όχι αυτοί».

Απόλυτα εξοικειωμένος με την ηλικία του (είναι 43 ετών), ο Αντώνης υποστηρίζει πως η ζωή είναι πολύ μικρή και ταυτόχρονα πολύ μεγάλη και καταλήγει: «την ζωή πρέπει να την ζεις όπως της αξίζει και όπως σου αξίζει»!

Πηγή: «Glam»

Δεν υπάρχουν σχόλια: