25.4.12

ΠΑΤΡΑ: Μόνο ξύλο δεν έπεσε στη ΝΟΔΕ ΝΔ...


Αντιδράσεις και φραστικά επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης στα γραφεία της ΝΟΔΕ Αχαίας της Νέας Δημοκρατίας στην διάρκεια της ... συνεδρίασης του διευρυνένου συντονιστικού οργάνου του κόμματος στον Νομό.
Στελέχη και πρώην μέλη της ΝΟΔΕ που είχαν κληθεί σε σύσκεψη με αφορμή τη σύσκεψη για την προετοιμασία της επίσκεψης Σαμαρά στην Πάτρα την ερχόμενη Δευτέρα, αντέδρασαν έντονα για τον αποκλεισμό τους από την Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα.
Αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί ένταση ενώ δεν έλειψαν και σκηνές που κάποιοι επιχείρησαν να απομακρύνουν στελέχη του κόμματος από την αίθουσα συνεδριάσεων των γραφείων της Αγίου Νικολάου.
Τελικά η συνεδρίαση έληξε, αλλά τα συγκεκριμένα στελέχη αποχώρησαν δυσαρεστημένα και διατεθειμένα να κάνουν δημόσιες δηλώσεις σε βάρος των υπευθύνων της ΝΟΔΕ Αχαίας.

Στη Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα συμμετέχουν οι βουλευτές του Νομού, οι υποψήφιοι βουλευτές, και τα αιρετά μέλη της Αυτοδιοίκησης. Επίσης, στη ΝΕΕΑ θα συμμετέχουν -προτεινόμενοι από τη ΝΟ.Δ.Ε.- οι: Γιάννης Μάκκας, Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος, Χριστίνα Αλεξοπούλου, Θρασύβουλος Μαυρομμάτης, Νίκος Κακαφώνης, Ν. Αγγελόπουλος, Γωγώ Παπαγεωργίου, Δημήτρης Κάκκος, Κωνσταντίνος Βοργιάς, Αθανάσιος Σγούρας, Παναγιώτης Γιαννούλης, Νίκος Αγγελόπουλος, Δημήτρης Διδασκάλου, Παναγιώτης Γεωργιόπουλος, Βασίλης Ριχάνης, Μενέλαος Αβραμόπουλος, Ιωάννης Μπάκας, Σωτήρης Μπούτρης, Περικλής Λυμπέρης, Θεοφάνης Νικολάου, Θεώνη Κελάμη, Ανδρέας Πανταζάτος, Χαράλαμπος Μπονάνος, Άρης Πατσόπουλος, Βασίλης Κωνσταντινάκος, Ανδρέας Κάτσενος, Παναγιώτης Πτερνέας.
dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: