2.4.12

Όλοι οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα...



Λίστα με περίπου 20 ονόματα υποψηφίων για μια θέση στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, απέστειλε χθες βράδυ η Ν.Ε. Λάρισας του κόμματος στο πλαίσιο της ... διαδικασίας που έχει καθορίσει η Ιπποκράτους για την κατάρτιση των συνδυασμών του κόμματος. Υπενθυμίζεται ότι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, έληξε η προθεσμία της ηλεκτρονικής υποβολής προτάσεων από ενδιαφερόμενους. Στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας, και σύμφωνα με πληροφορίες της «ΕτΔ», σχετική αίτηση είχε καταθέσει μόνο η περιφερειακή σύμβουλος κ. Αγγέλα Βαγενά, ενώ στην Ιπποκράτους εστάλη πρόταση μελών του κόμματος για υποψηφιότητα του προέδρου των διασυνδεδεμένων Νοσοκομείων κ. Ηλία Σκυλλάκου.

Χθες, το βράδυ συνεδρίασε η Ν.Ε. Λάρισας, τα μέλη της οποίας πρότειναν ονόματα προσώπων προκειμένου να αξιολογηθούν και κάποια απ΄ αυτά να βολιδοσκοπηθούν από τα κεντρικά του κόμματος, για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο. Σημειώνεται ότι από τη Ν.Ε. χθες βράδυ τηρούνταν σιγή ιχθύος για το ζήτημα, σε μια προσπάθεια να κρατήσουν σε πέπλο μυστικότητας, τη λίστα των ονομάτων.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες της «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ», στη λίστα των προταθέντων, πέραν της κ. Βαγενά και του κ. Σκυλλάκου, φέρεται να περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων και τα εξής ονόματα:

Η περιφερειακή σύμβουλος Ευαγγελία Λιακούλη, ο επικεφαλής της «Λαρισαίων Πόλις» κ. Γιάννης Σάπκας, η γιατρός Πόπη Κουρσούμη, οι αγρότες Ευαγ. Γραμμένος και Αρης Αγραφιώτης, ο δικηγόρος κ. Θωμάς Παπαλιάγκας, ο γραμματέας της Π.Ε. Θεσσαλίας Αντώνης Οικονόμου, ο δημοσιογράφος Βασίλης Ραούλης, ο καθηγητής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Γιάννης Στεφανίδης, οι επιχειρηματίες Τάσος Βενύτης και Κώστας Αργυρακούλης, ο αναπληρωτής γραμματέας της Ν.Ε. και δημοτικός σύμβουλος Αγιάς κ. Γιώργος Βαλάρης, ο υπάλληλος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κ. Κ. Σάββας, ο πολιτικός μηχανικός και μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΑ κ. Μάκης Κελεσίδης, οι διοικητές των Νοσοκομείων Λάρισας και Καρδίτσας κ. Κώστας Ευαγ. Καραμπάτσας, Λάζαρος Μακρής και Ευάγγ. Γιαννούλας, ως εκπρόσωπος της Νεολαίας, ενώ επίσης σύμφωνα με κάποιες άλλες πληροφορίες προτάθηκαν και ο δημοτικός σύμβουλος Λάρισας Κώστας Ι. Καραμπάτσας, καθώς και η διαμερισματική σύμβουλος κ. Λ. Γκουντρουμπή – Θώμου.

Σημειώνεται ότι οι τρεις νυν βουλευτές Β. Αλεξανδρίδου, Β. Εξαρχος και Φιλ. Σαχινίδης θα είναι εκ νέου στο ψηφοδέλτιο ενώ από εδώ και πέρα, η ευθύνη για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων περνάει εξ ολοκλήρου στην ευθύνη της σχετικής επιτροπής κεντρικών που συστάθηκε στην Ιπποκράτους.
apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: