9.4.12

Ιδού ο "παιδεραστής"-προπονητής...


Ρεπορτάζ: Π. Κουσουλός - Π. Βλαχουτσάκος
Οργή, αποτροπιασμό και αγανάκτηση προκαλούν τα όσα αναφέρονται στο κατηγορητήριο που συνοδεύει τον 55χρονο προπονητή ποδοσφαίρου, Δημήτρη Λιγομένο, και περιγράφει τις αρρωστημένες «επιθυμίες» που είχε σε βάρος ανηλίκων που προπονούσε.
Δίχως να...
έχει στεγνώσει ακόμα το μελάνι σχετικά με τις μέρες και τα έργα του εκπαιδευτικού και προπονητή μπάσκετ Νίκου Σειραγάκη, ο οποίος, είχε ασελγήσει σε βάρος τουλάχιστον 13 ανήλικων παιδιών στο Ρέθυμνο, μια νέα δυσώδης ιστορία έρχεται να προστεθεί στο «κάδρο» της απέχθειας και της ντροπής.
Πρωταγωνιστής και σε αυτή την υπόθεση ένας προπονητής, ο οποίος εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του, ικανοποιούσε τις αρρωστημένες του ορέξεις σε άγουρα κορμιά, τα οποία είχαν την ατυχία να πιαστούν στα «δίχτυα» του.
Το προφίλ του; Συνηθισμένο. Άνθρωπος της διπλανής πόρτας, «ευδιάθετος» και «χαμογελαστός» με αγάπη για το ποδόσφαιρο. Αυτή τουλάχιστον ήταν η μία πλευρά του, καθώς η άλλη χαρακτηριζόταν από ανώμαλες σκέψεις τις οποίες δεν έχανε την ευκαιρία να μετουσιώνει σε πράξη.
Η δράση του σοκάρει. «Αυτά που έκανε είναι φρικιαστικά. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Πρόκειται για τουλάχιστον τέσσερα μικρά παιδιά» αναφέρει στη zougla.gr ανώτερος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ ο οποίος ασχολήθηκε με την υπόθεση.
Η σύλληψη
Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη του, ξεκίνησε, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από καταγγελία ενός παιδιού-θύματος, το οποίο στην πιο ευαίσθητη ηλικία βίωσε στα χέρια του προπονητή του τον απόλυτο εφιάλτη.
Μετά την καταγγελία υπήρξε άμεση κινητοποίηση του Τμήματος Ανηλίκων, το οποίο μετά από έρευνα των ισχυρισμών του μικρού και συλλογή στοιχείων προέβη στη σύλληψη του.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ανήλικος που κατήγγειλε τα όσα βίωσε στα χέρια του συγκεκριμένου ανθρώπου, δεν είναι ο μόνος καθώς από την αστυνομική έρευνα προκύπτει ότι υπήρξαν και άλλα (τουλάχιστον τρία) παιδιά που είχαν την ατυχία να πέσουν στα χέρια του.
Το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων και ασέλγειας κατά εξακολούθηση με κατάχρηση της ιδιότητάς του, ενώ παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή...


zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: