13.4.12

Η «περιπέτεια» Σαχπατζίδη φέρνει πώληση Αθανασιάδη (;)...


Το σενάριο πώλησης του Στέφανου Αθανασιάδη έχει αρχίσει και συζητιέται έντονα και πάλι τις τελευταίες ημέρες «γύρω» από την Τούμπα και πολλοί συνδέουν το ενδεχόμενο αυτό με τη σύλληψη του Γιώργου Σαχπατζίδη, ο οποίος αν δεν ... ξεμπερδέψει άμεσα από τη νομική περιπέτεια του, δύσκολα θα συνεχίσει να χρηματοδοτεί την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αυτό συνεπάγεται δυσκολίες για την αδειοδότηση.

Πολλοί είναι αυτοί λοιπόν που θεωρούν δεδομένη την πώληση του Κλάους το ερχόμενο καλοκαίρι, έτσι ώστε να βγει από το αδιέξοδο η ΠΑΕ εν όψει UEFA. Η αλήθεια είναι ότι στον ΠΑΟΚ δεν διαψεύδουν το ενδεχόμενο, σε περίπτωση πάντα που βρεθεί μία πρόταση κοντά στη ρήτρα του που αγγίζει τα τρία εκατ. ευρώ.

Αυτό που σίγουρα επίσης συμβαίνει, είναι πως η ΠΑΕ έχει «ενοχληθεί» από διάφορους μάνατζερ που ισχυρίζονται ότι μπορούν να φέρουν πρόταση από το εξωτερικό, με αποτέλεσμα να τους δώσει εξουσιοδότηση.

Πάντως στα γραφεία της ΠΑΕ δεν υπάρχει καμία απολύτως επίσημη πρόταση από καμία ομάδα για τον 23χρονο επιθετικό. Αν θα υπάρξει, αυτή θα εμφανιστεί πιθανότατα μέσα στον Μάιο και εφόσον είναι κοντά στα 3.000.000 ευρώ, είναι δεδομένο ότι η ΠΑΕ θα τη συζητήσει.

Και όλα αυτά, βέβαια, στην περίπτωση που η οικογένεια Σαχπατζίδη δεν καταφέρει να χρηματοδοτήσει περαιτέρω την ομάδα.


Τους ξεθέωσε πριν την Ανάσταση

Στο μεταξύ, ο Λάζλο Μπόλονο δεν χαρίστηκε στους ποδοσφαιριστές του πριν από το διήμερο ρεπό για το Πάσχα και τους... έβγαλε το λάδι. Αυτό γιατί η προπόνηση της Μ. Παρασκευής (13/4) περιελάμβανε πολύ τρέξιμο.

Το πρόγραμμα ήταν ιδιαίτερα επίπονο για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, ενώ υπήρχαν ακόμη ασκήσεις στο ένας εναντίον ενός. Ο Φρεντερίκ Νιμανί δεν προπονήθηκε μιας και πήρε άδεια από τον Ρουμάνο τεχνικό για να φύγει στην Γαλλία, ενώ από την Πέμπτη (12/4) άδεια είχε πάρει και ο Μπρούνο Τσιρίλο.

Κατά τα άλλα, στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μοιράστηκε καλαθάκι με κρασιά και άλλα διάφορα δώρα για το Πάσχα. Οι τελευταίοι αντάλλαξαν ευχές μεταξύ τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Δευτέρα (16/4) όταν και θα γίνει στην Τούμπα η προπόνηση της ομάδας.

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: