29.4.12

"Nοσταλγοί του Χίτλερ" τα μέλη της "Χρυσής Αυγής"...


Το όνειρο μιας αριστερής κυβέρνησης μπορεί να γίνει πραγματικότητα και εφιάλτης για τη γερασμένη Ελλάδα, δήλωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο Αλέξης Τσίπρας κατά τη... διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης στο Ζάππειο.

Εξαπέλυσε επίθεση στην «ιερή συμμαχία του καταρρέοντος πολιτικού συστημάτος». «Έφτασαν στο σημείο να λένε ότι θα συνεργαστούμε με κόμματα με τα οποία μας χωρίζει χάσμα προεκλογικό και ιδεολογικό».

«Ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ είναι ταυτόχρονα και ψήφος εντολής για σχηματισμό κυβέρνησης της Αριστεράς. Ας μην αφήσουμε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη», τόνισε ο κ. Τσίπρας.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν θα συνεργαστεί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου ο κ. Τσίπρας απάντησε ότι δεν γίνεται να υπάρξει συνεργασία με κόμματα με τα οποία δεν υπάρχει προγραμματική σύγκλιση και με τα οποία υπάρχουν μεγάλες διαφορές.

Ασκησε κριτική στο ΚΚΕ και την Αλέκα Παπαρήγα λέγοντας ότι δεν μπορεί να παρακολουθήσει τη συλλογιστική της, εξαπέλυσε επίθεση στα «πανικόβλητα μέσα της διαπλοκής», ενώ χαρακτήρισε «νοσταλγούς του Χίτλερ» τη Χρυσή Αυγή.

Είπε ακόμη ότι δεν τίθεται θέμα επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου αλλά μόνο ζήτημα ακύρωσής του και κατάργησης της δανειακής σύμβασης. «Η κόλαση δεν διαπραγματεύεται», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: